Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Arsenal odškodní své fanoušky, dá jim lístky zadarmo

Londýn - Fotbalový Arsenal se rozhodl odškodnit fanoušky za nedělní debakl 2:8 s Manchesterem United. Tři tisíce příznivců londýnského klubu, kteří sledovali duel přímo na Old Trafford, dostanou od klubu lístek na další venkovní zápas zdarma.

Manchester deklasoval Arsenal
zdroj: AP autor: Jon Super

"Naši fanoušci byli celí zápas skvělí, proto je chceme odměnit za jejich skvělou podporu," uvedl Arsenal v prohlášení na klubovém webu. Příznivci londýnského celku museli kvůli zápasu s úřadujícím mistrem ujet zhruba 340 km dlouhou cestu a v Manchesteru pak sledovali nejhorší ligovou porážku svého klubu od roku 1927. Arsenal, v jehož dresu v neděli odehrál celý zápas český reprezentační kapitán Tomáš Rosický, je navíc s jediným bodem ze tří zápasů a hrozivým skóre 2:10 až na sedmnáctém místě anglické Premier League.

"Rudí ďáblové" zdecimovanému Arsenalu v prvním poločase vstřelili tři branky, o něž se postarali Danny Welbeck, Wayne Rooney a premiérově za United letní posila z Aston Villy Ashley Young. Vyrovnání odmítl kapitán hostů Robin van Persie, jehož slabou penaltu zneškodnil domácí brankář David de Gea. Naděje "Kanonýrů" oživil kontaktním gólem na 1:3 těsně před přestávkou Theo Walcott po přihrávce reprezentačního kapitána Tomáše Rosického.

V druhém poločase se ale dominance Manchesteru zvýraznila a jeho hráči proměnili utkání v exhibici. Dvěma zásahy zkompletoval hattrick Rooney, podruhé se prosadil Young a po jednom gólu přidali Nani a střídající Pak Či-Song. Za hosty, kteří dohrávali poslední čtvrthodinu bez vyloučeného obránce Carla Jenkinsona, se trefil jen van Persie. Londýnský celek zatím nedohrál v plném počtu ani jedno ligové utkání v této sezoně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články