Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jednadvacítka jde na Arménii s Kalasem a Koubkem

Praha - Trenér fotbalové jednadvacítky Jakub Dovalil povolal na kvalifikační utkání s Arménií i obránce Tomáše Kalase a jeho jmenovce brankáře Koubka, stříbrné medailisty z nedávného evropského šampionátu hráčů do 19 let. Dalšími nováčky jsou záložník Filip Hlůpik ze Slovácka a ostravský obránce Milan Frydrych. Jednadvacítka sice nastřílela na úvod kvalifikace osm gólů do sítě Andorry, ale Dovalil nebyl zcela spokojen s hrou mužstva. I proto je rád, že tentokrát bude mít hráče k dispozici delší dobu.

Jakub Dovalil
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Je dobře, že budeme mít týden na to, abychom absolvovali více tréninků. Jde o stále se tvořící tým, potřebujeme každou přípravu," řekl kouč. Kalase nominoval přesto, že jde o výrazně mladšího hráče.

"A je pravděpodobné, že v Arnhemu bude hrát," uvedl Dovalil. Osmnáctiletého stopera, který odešel do nizozemského klubu na roční hostování z Chelsea, vyzkouší poprvé v tréninkovém duelu se Slováckem.

Zápas s Arménií se hraje 6. září také v Uherském Hradišti. "Jde o kvalitní tým, v červnu porazili Černou Horu a nečeká nás rozhodně jednoduchá konfrontace," míní Dovalil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články