Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Mancini vystřídal Balotelliho po hloupé patičce

Carson (USA) - Fotbalový útočník Mario Balotelli doplatil ve vítězném přípravném zápase svého Manchesteru City proti Los Angeles Galaxy na snahu předvést efektní zakončení. V jasné šanci se místo střely s míčem otočil a neúspěšně se pokusil skórovat patičkou. Trenér Roberto Mancini ho kvůli tomu okamžitě stáhl ze hry. Kontroverzní italský útočník byl v utkání i tak jediným střelcem anglického týmu, když se ve dvacáté minutě trefil z penalty. Do pokutových kopů nakonec došel po výsledku 1:1 celý zápas, rozstřel skončil 7:6 ve prospěch anglického týmu.

Roberto Mancini
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Myslím, že potřebujeme vždy hrát profesionálně a seriózně. Mario se tak v tomto případě nechoval, a tak jsem ho stáhl ze hry. Odejít po třiceti minutách je myslím pro Maria dostatečný trest. Snad se poučí, pro mě to tímto skončilo," vysvětlil Mancini, který ihned po Balotelliho kličce gestikuloval na náhradníka Jamese Milnera, aby šel na hřiště.

Že se kousky určené k pobavení diváků někdy nevyplácejí, se nedávno přesvědčil i fotbalista Sijáb Awana ze Spojených arabských emirátů. Tomu kvůli penaltě zahrané patičkou v přátelském utkání za jasného stavu 5:2 hrozí trest od domácího svazu.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články