Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Bohemians věří, že se vrzy vrátí do Ďolíčku

Praha - Fotbalisté Bohemians 1905 by v nastávající sezóně rádi navázali na úspěšné jaro, které je katapultovalo až na konečnou šestou příčku. Klub má ale v blízké budoucnosti nejen sportovní cíle. Klokani by se rádi vrátili domů, tedy do slavného Ďolíčku, který museli kvůli nevyhovujícímu stavu stadionu loni opustit a přestěhovat se do Edenu.

Pavel Medynský, trenér:

"Věřímu tomu, že po dodržení smlouvy se sejdeme v Ďolíčku a nastartujeme tam zase další éru Bohemky."

"Uhráli jsme šesté místo a stejně chodí tři tisíce lidí, takže není předpoklad, že by jich chodilo v budoucnu víc. Abych pravdu řekl, tak se jim nedivím, protože já bych na jejich místě do Edenu asi vlezl, ale hodně nerad. Pevně věřím tomu, že Bohemka se do Ďolíčku vrátí a moc rád bych si tam ještě zachytal ligu," neztrácí naději brankář Radek Sňozík.

Bohemians se podařilo zachovat konsolidovaný kádr, odešel pouze Štohanzl a z hostování se vrátili Bálek s Cissém. Zelenobílí nebudou chtít v lize nudit a přispět by k tomu měla i mladá akvizice se zahraničními zkušenostmi Nicolas Šumský, který přišel z Argentinos Juniors.

Je nám líto, video expirovalo.
Před fotbalovou Gambrinus ligou Bohemians 1905

"Abych se přiznal, tak mě malinko zaskočil svým chováním na prvním tréninku, takže mu teď s Lukášem Hartigem děláme takového výchovného poradce a věřím, že je natolik inteligentní, aby si z toho něco vzal a že nám fotbalově hodně pomůže," dodává Sňozík.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články