Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Slovenský gólman Kamenár míří na hostování do Sparty

Praha - Fotbalová Sparta Praha láká na hostování slovenského gólmana Luboše Kamenára, který naposledy působil v tureckém Sivassporu. Nadějný gólman se dvěma odchytanými zápasy ve slovenské reprezentaci by mohl přijít na Letnou na roční hostování s opcí na případný přestup. "O brankáře máme zájem, ale ještě jsme se definitivně nedomluvili. Pokud k tomu dojde, přijde na roční hostování," řekl sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Kamenár, který před týdnem oslavil 24. narozeniny, se před dvěma roky vydal na první zahraniční angažmá do FC Nantes. Od počátku roku hostoval v tureckém Sivassporu, ale smlouva ho pojí na další tři roky ještě k francouzskému klubu.

Ve Spartě by rád nastartoval slibně rozjetou kariéru a mohl by se případně stát nástupcem zkušených gólmanů Jaromíra Blažka či Daniela Zítky.

Na letenské soupisce je ale mezi brankáři velká konkurence, protože v kádru je stále také Milan Švenger, který odchytal čtvrteční přípravný duel s Mnichovem 1860. Ten Sparťané na soustředění v Rakousku prohráli 0:2. V rezervní sestavě sice dlouho hráli s bavorským soupeřem vyrovnaný zápas, ale po pauze dvakrát inkasovali.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články