Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Licenci dostali nakonec i střížkovští Bohemians

Praha - Licenční tribunál ČMFS udělil profesionální licenci pro příští ročník druhé fotbalové ligy pěti klubům, které o ni dosud marně žádaly. V osudí při losování soutěže se tak v pátek objeví i kluby ze Znojma, Vlašimi, Mostu, Varnsdorfu a ve výčtu nechybějí ani Bohemians Praha ze Střížkova.

"Licenční tribunál ČMFS po zhodnocení informací, podkladů obsažených v odvoláních klubů, informací licenčního manažera a závěrů z jednání licenční komise ČMFS rozhodl takto: licence byla udělena 1. SC Znojmo, Graffin Vlašim, Baník Most, Bohemians Praha a FK Varnsdorf," oznámil svaz bez bližších podrobností.

Už před týdnem komise rozhodovala o licencích pro oba nováčky druhé ligy. Jenže zatímco Opava podmínky řízení splnila, zástupci Bohemians Praha odešli bez licence.

Střížkovský klub, který loni potkal pád z první až do třetí ligy, údajně nepředložil rozvahu a výkaz zisků za poslední účetní období a plán výdajů na příští ročník. Dostal však možnost odvolat se k licenčnímu tribunálu a stejného práva využily i další čtyři celky, které licenci neobdržely o týden dříve.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články