Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Eto\'o chce odejít z Interu, rád by do Anglie

Řím - Kamerunský útočník Samuel Eto'o přemýšlí o odchodu z Interu Milán. Třicetiletý fotbalista by si podle vlastních slov chtěl vyzkoušet anglickou Premier League. "Uvažuji nad tím už delší dobu. Otázka však je, do jakého klubu bych měl jít. Dostal jsem několik nabídek od předních klubů, ale ještě se musím rozhodnout, jestli bych zapadl do jejich týmu," uvedl Eto'o. "Mám teď měsíc volno a během něj se rozhodnu, co bude dál. Je mi třicet a tohle je pro mě asi poslední velká šance," dodal kamerunský reprezentant.

Eto'o, který má v Interu ještě na tři roky smlouvu, prý do Anglie nechce jít kvůli velkému výdělku. "Přestup nebude o tom, abych si vydělal sto nebo dvě stě tisíc eur navíc. Během kariéry pro mě bylo důležité, abych si fotbal užíval, abych byl v dobrém klubu a abych byl šťastný ve městě, kde hraju," prohlásil útočník, který dal v uplynulé sezoně za Inter ve všech soutěžích 37 gólů.

Čtyřnásobný nejlepší fotbalista Afriky Eto'o je během krátké doby třetím členem Interu, který uvažuje o odchodu z klubu. Působení na San Siru nedávno zpochybnil nizozemský záložník Wesley Sneijder a tým asi opustí i trenér Leonardo, jenž má údajně namířeno do Paris St. Germain.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články