Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sigma shání posily do útoku, přijít by mohl Varadi či Heinz

Olomouc - Po odchodu svého nejlepšího střelce Pavla Šultese do Polonie Varšava je fotbalová Olomouc na lovu ofenzivních posil. Jednou z nich by se podle informací z kuloárů mohl stát plzeňský útočník Adam Varadi, další zase někdejší reprezentant Marek Heinz, který končí ve Ferencvárosi Budapešť. Klub však zatím žádná jména nekomentoval.

Kouč Zdeněk Psotka po skončení uplynulé sezony naznačil, že do týmu hodlá získat hlavně zkušenější ofenzivní fotbalisty. Jedním z nich by se měl stát šestadvacetiletý Varadi, který v posledních dvou sezonách hostoval z Plzně v Ostravě. Mistrovský klub si útočníka nyní stáhl zpět, ale ve Viktorii nezůstane a jeho odchod na Hanou je prý na spadnutí. 

 Druhým jménem, které přichází v úvahu, je olomoucký odchovanec a bývalý reprezentant Marek Heinz. Třiatřicetiletý útočník nebo ofenzivní záložník skončil svoje působení ve Ferencvárosi a nechal se slyšet, že se vrací zpátky do Olomouce.

Sigma zatím o jménech mlčí. "Něco by mohlo být dotaženého už v nejbližších dnech, snad to všechno stihneme do pondělí," řekl trenér a sportovní ředitel Zdeněk Psotka. V pondělí jeho tým zahajuje letní přípravu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články