Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fanoušci Bohemians 1905 budou derby sledovat v Ďolíčku

Praha - Sobotní vršovické derby mezi fotbalisty Slavie Praha a Bohemians 1905 se sice bude kvůli disciplinárnímu trestu pro slávisty hrát bez diváků v ochozech, hostující fanoušci přesto budou mít možnost sledovat utkání společně. Umožní jim to velkoplošná obrazovka nainstalovaná na stadionu v nedalekém Ďolíčku, na kterém se prvoligové zápasy hrát nemohou. Stadion bude otevřen v 15:00, program zahájí koncert, na obrazovce poběží v tu dobu videa z historicky slavných zápasů klubu.

Vedení Bohemians 1905 se ve spolupráci s městskou částí Praha 10 rozhodlo umístit obrazovku přímo na hrací plochu v Ďolíčku, kde tak bude možné sledovat přímý přenos.

"K zápasu přistoupíme, jako by se jednalo o ligový duel. Fanoušci si můžou koupit pamětní vstupenku v hodnotě 80 korun, otevřen bude fanshop, klubové muzeum i stánky s občerstvením. Utkání budou lidé sledovat přímo z hlavní tribuny stadionu," oznámil mluvčí klubu Jaroslav Köstl.

Po zápase za diváky přijedou hráči a uskuteční se rozlučka se sezonou i trenérem Pavlem Hoftychem. Dojde i k dražbě hráčských suvenýrů včetně Hoftychova trička, v němž letos koučoval zápasy. Výtěžek poputuje ve prospěch nadace Šance - sdružení rodičů a přátel hematologicky a onkologicky nemocných dětí z Olomouce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články