Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Baník nedal gól ani na Slovácku, opět remizoval 0:0

Uherské Hradiště - Fotbalisté Ostravy remizovali v 25. kole na stadionu Slovácka 0:0. Tímto výsledkem skončily tři ze čtyř posledních zápasů Baníku, který na jaře vstřelil pouhé dva góly. Slovácko, jež mělo několik slibných šancí, si na jedenáctém místě tabulky udrželo před svým soupeřem dvoubodový náskok.

Baník v Uherském Hradišti nastoupil s jediným útočným hrotem a s taktikou vyčkávat na brejky. Prakticky po celý první poločas byli ale hosté pod tlakem, na soupeřovu branku nevystřelili a o vzruch se staralo výhradně Slovácko. To mohl poslat do vedení ve 14. minutě Ondřejka, který postupoval po Urbánkově vysunutí sám na Daňka, jenže spolu s ostravským gólmanem přehodil také jeho branku.

Baník se sice snažil o rychlý přechod do útoku, ale jeho akce končily zpravidla před domácí šestnáctkou nebo chybou v rozehrávce. Slovácko bylo nadále ofenzivnější, ale překonat obranu Baníku se mu nepodařilo ani ze standardních situací, ani po centrech do šestnáctky, neboť v pokutovém území kraloval zejména Neves. První střela na branku Slovácka se zrodila až v 64. minutě, kdy to z velkého vápna zkusil Marek, Filipko ale na míč v pádu dosáhl a vyrazil ho.

Je nám líto, video expirovalo.
1. FC Slovácko - FC Baník Ostrava

Baník se osměloval čím dál víc, ale k zakončení se příliš nedostával. Výjimku tvořily Fantišovy střely z 74. a 82. minuty, které ale Filipko bez obtíží zkrotil. Na druhé straně ranou z voleje z 18 metrů vystrašil hostující hráče Kuncl, který po Urbánkově centru mířil jen těsně vedle pravé Daňkovy tyče. V závěru už bylo vidět, že se oba týmy spokojily s bodem. Po Lukešově centru z rohového kopu ještě hlavičkoval Bolf, našel však jen náruč připraveného Filipka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články