Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Fotbalisté Baníku v zápase bez šancí remizovali s Klokany 0:0

Ostrava - Fotbalisté Ostravy nevylepšili své rozpačité jarní výkony ani proti Bohemians 1905, se kterými dnes v utkání 24. kola první ligy remizovali 0:0. Nevzhledný zápas se obešel bez jasných gólových příležitostí. Baník si remízou znovu přitížil a v závěru jara ho zřejmě nemine boj o záchranu, Klokani naopak natáhli šňůru neporazitelnosti na pět utkání.

Nevýrazné jarní výsledky Ostravy tentokrát odnesl i špílmachr Lukeš, který zůstal jen na lavičce. Jen v úvodních minutách to vypadalo, že by se Baník mohl do soupeře zakousnout, ale z úvodní aktivity vytěžil pouze jeden nepřehledný závar v pokutovém území, při němž se do poletujícího balonu nedokázal opřít žádný z domácích fotbalistů.

Jinak fotbal na Bazalech vzbuzoval rozpaky a nudu. Nesourodá hra plná špatných přihrávek a v ospalém tempu ani neměla čím zaujmout a ligovou kulisu mu dotvářely jen oba tábory fanoušků. I jediná šance první půle se zrodila po chybě. Baník ve 33. minutě přišel o míč ve středu hřiště, ale rychlý brejk Sedláčka pohřbil Moravec z výhodné pozice ranou do náruče brankáře Daňka.

Je nám líto, video expirovalo.
FC Baník Ostrava - Bohemians 1905

Domácí pookřáli na začátku druhé půle a její úvodní čtvrthodina byla asi nejpovedenější sekvencí výběru kouče Marka. Ostravě vyšlo několik akcí po stranách: Varadiho střelu v 53. minutě vyrazil Sňozík, o minutu později si ho našla i hlavička Šmejkala a po závaru nedokázal míč zblízka protlačit do branky ani Frejlach. Nakonec mohl Baník odejít s prázdnou, ale proti Škodovi včas vyběhl Daněk a jeho sólo zmařil pádem pod nohy. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články