Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Bohemians postrčili Brno k záhubě, na dně zůstává Ústí

Praha – K čelu prvoligové tabulky šplhá tým Bohemians 1905. Ve 23. kole porazil Brno 2:1 a díky sedmé výhře z posledních deseti utkání se bodově dotáhl na šesté Teplice, díky skóre dokonce figuruje před nimi. Další tři body klokanům chybějí na Olomouc, která se v posledních zápasech trápila. Poražené Brno zůstává na sestupovém předposledním místě. Má ale mnohem větší šanci na záchranu než průběžně poslední Ústí nad Labem. Pozici severočeského týmu potvrdila prohra 0:2 s Českými Budějovicemi, na čtrnáctou Příbram ztrácí Ústí už sedm bodů. Ve třetím nedělním utkání zvítězil Hradec Králové nad Ostravou 2:1.

Fotbalisté Bohemians 1905 potvrdili ve 23. kole první ligy svou aktuální formu a porazili Brno 2:1. O góly Vršovických se postarali Nikl se Škodou, za hosty snižoval Valenta. Bohemians si tak připsali již sedmou výhru z posledních devíti zápasů a lepší aktuální bilanci má pouze Jablonec.

Českobudějovičtí fotbalisté ukončili sérii osmi zápasů bez vítězství. Výhrou nad Ústím nad Labem si výrazně pomohli v boji o záchranu. Vítězství 2:0 zajistili Jihočechům Nitrianský a Ondrášek.

Fotbalisté Hradce Králové otočili zápas s Ostravou a porazili ji 2:1. Ostravě nebyla nic platná vedoucí branka Bolfa ve 21. minutě, o tři minuty později totiž srovnal Kasálek a jedenáct minut před koncem rozhodl o triumfu Východočechů, kteří doma vyhráli potřetí za sebou, Dvořák. Konec zápasu poznamenaly střety ostravských fanoušků s policisty a pořadateli.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články