Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Řepka dostal od Sparty vysokou pokutu

Praha - Vedení fotbalové Sparty Praha udělilo Tomáši Řepkovi vysokou pokutu za nesportovní chování v průběhu sobotního ligového utkání v Jablonci. Výši finančního postihu však klub neuvedl. O potrestání sparťanského kapitána informoval mluvčí klubu Ondřej Kasík. Podle zákulisních informací nešlo pouze o neslušné gesto, které Řepka adresoval směrem k fanouškům při odchodu do kabin v poločasové přestávce. Sparťanským funkcionářům se nelíbily ani opakované diskuze s rozhodčím v průběhu utkání.

"Vedení klubu udělilo Tomáši Řepkovi pokutu, její výši však na základě smluvního vztahu sdělovat nebudeme," řekl mluvčí a nespecifikoval ani, za které konkrétní prohřešky fotbalista pokutu dostal.

Výše pokuty stejně jako při předchozích Řepkových incidentech tak zůstane tajemstvím. Podle odhadů půjde řádově o statisíce, suma může být v rozmezí 150 až 250 tisíc korun.

Je nám líto, video expirovalo.
Hrubeš dostal od komise trest

Řepkovy problémy po duelu v Jablonci tím však nekončí. Ve čtvrtek se začne jeho zdviženým prostředníkem vůči hlavní tribuně zabývat i disciplinární komise. Před pěti lety mu za podobný prohřešek v utkání s Teplicemi udělila pokutu 80 tisíc korun.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články