Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Prvním osmifinalistou EL je CSKA Moskva

Moskva - Prvními osmifinalisty Evropské ligy jsou fotbalisté CSKA Moskva. V dnešní domácí odvetě s PAOK Soluň remizovali 1:1 a po výhře 1:0 v úvodním duelu, kterou gólem zařídil český útočník Tomáš Necid, postoupili mezi šestnáct nejlepších celků soutěže. Ač se zápas hrál v Moskvě, měli domácí hráči problém dostat se na stadion. Týmový autobus cestou z tréninkového centra uvízl v zácpě a musela ho doprovodit policejní eskorta. Do Lužnik sice fotbalisté CSKA nakonec dorazili včas, ale jakoby to poznamenalo jejich výkon v úvodních minutách.

PAOK se dostal hned do několika nadějných šancí, ale potřebný gól nepřicházel. Stejně se na straně domácích vedlo Vágneru Loveovi, který po spolupráci s Necidem zblízka nepropálil brankáře.

V 66. minutě přišel CSKA o zraněnou brankářskou jedničku Akinfejeva, kterého musel nahradit Čepčugov a PAOK toho okamžitě využil. Čepčugov hned po minutě pobytu na hřišti při odkopu trefil dotírajícího Muslimoviče a ten otevřel skóre.



Domácí však prodloužení odmítli. Vágner Love sice neproměnil pokutový kop, který na podzim zahodil hned třikrát, ale Ignaševič dorážkou zajistil CSKA postup. Ruský vicemistr tak protáhl sérii bez porážky na 20 zápasů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články