Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Jarolím vedl Slovan proti Slavii. Ta mu stále dluží

Praha - Bratislavský Slovan si o víkendu zahrál na pražském Edenu proti Slavii přátelský zápas. Duel měl pikantní nádech - hosty totiž vedl kouč, který ještě koncem září loňského roku vedl domácí. Řeč je o Karlu Jarolímovi, kterému Slavia i po necelém půl roce stále dluží peníze.

Jarolím však z Prahy odjížděl s prázdnou. Jeho mužstvo podlehlo v přípravě domácím 0:2. K dobré náladě českému trenérovi nepřispěl ani fakt, že mu jeho bývalý klub z pražských Vršovic stále nesplatil finanční vyrovnání.

"Bohužel, Slavia mi domluvené peníze pořád ještě dluží. Budu muset co nejdřív sehnat kompetentní lidi a připomenout se jim," řekl Jarolím serveru iDnes.cz. "Zavolám jak generálnímu řediteli panu Platilovi, tak slávistickému šéfovi Rosenovi," vypočítával kouč s tím, že kolik dluh přesně dělá, neřekne. "To je jen naše věc," dodal.

Jarolím zároveň doufá, že Slavia svízelnou finanční situaci zvládne. "Věřím, že se pilně pracuje na tom, aby se dostala i z těchto problémů." Hlavně si ale přeje, aby nemusel dát klub k arbitráži. "Já bych řekl, že tak daleko to nedojde," řekl trenér Slovanu, jenž z pátého místa slovenské ligy pokukuje po pohárových příčkách.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články