Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Dánové nominovali na zápas s Českem tradiční opory

Aarhus (Dánsko) - V nominaci dánské fotbalové reprezentace na přípravné utkání s Českou republikou, hrané 17. listopadu v Aarhusu, jsou téměř všechny tradiční opory. Poprvé od mistrovství světa se mezi 21 vybranými hráči objevil i útočník Arsenalu Nicklas Bendtner, který byl zraněný. Chybí pouze stoper Liverpoolu Daniel Agger, jenž má zdravotní problémy.

Ve výběru trenéra Mortena Olsena dostane poprvé šanci záložník Hans Henrik Andreasen z Odense, který patří mezi nejlepší střelce dánské ligy. Po čtyřech letech se do nominace dostal jednatřicetiletý obránce Bo Svensson z německé Mohuče.

V nominaci je i zkušený záložník Martin Jörgensen, který hraje právě za Aarhus, a na domácím stadionu si tak může připsat stý start za národní tým.

Nominace Dánska na přípravné utkání s ČR:

Brankáři: Anders Lindegaard (Aalesund/Nor.), Thomas Sörensen (Stoke/Angl.).

Obránci: Bo Svensson (Mohuč/Něm.), Johnny Thomsen (Sönderjyske), Lars Jacobsen (West Ham/Angl.), Patrick Mtiliga (Málaga/Šp.), Per Kröldrup (Fiorentina/It.), Simon Kjaer (Wolfsburg/Něm.).

Záložníci: Christian Poulsen (Liverpool/Angl.), Christian Eriksen (Ajax/Niz.), Daniel Jensen (Brémy/Něm.), Hans Henrik Andreasen (Odense), Kasper Lorentzen (Randers), Martin Jörgensen (Aarhus), Niki Zimling (Nijmegen/Niz.), Thomas Kahlenberg (Wolfsburg/Něm.).

Útočníci: Lasse Schöne (Nijmegen/Niz.), Mads Junker (Roda JC/Niz.), Michael Krohn-Dehli (Bröndby), Nicklas Bendtner (Arsenal/Angl.), Dennis Rommedahl (Olympiakos/Řec.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články