Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kapitán Rosický se vrátil k tréninku s národním týmem

Olomouc - Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Rosický po dvou dnech, kdy jej sužovaly drobné problémy s tříslem, znovu začal s tréninkem a v Olomouci absolvoval celou dopolední přípravu se spoluhráči. Podle internetových stránek fotbalového svazu by tak neměl chybět v úterním úvodním utkání evropské kvalifikace s Litvou, které se uskuteční právě v hanácké metropoli.

Rosický vynechal čtvrteční trénink na Andrově stadionu i páteční modelový zápas s domácí Sigmou, ale dnes už na hřišti nechyběl a bez úlev trénoval. "Trénink to byl jen lehčí, regenerační, ale i zítra (v neděli) při ostřejším tréninku bude Rosický na hřišti," řekl tiskový mluvčí národního týmu Petr Svěcený.

Reprezentační stoper Michal Kadlec návrat Rosického vítá: "Viděli jsme, že když jsme v plné síle, tak dokážeme hrát dobrý fotbal a doufám, že to dokážeme i v úterý."

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentace před zápasem s Litvou

Dnešní příprava měla spíše regenerační nádech, poté co reprezentanti v pátek absolvovali duel s olomouckým mužstvem. Odpoledne dal kouč Michal Bílek fotbalistům volno, někteří hráči se prý vypraví do kina na film Kajínek. Další trénink je pak čeká v neděli od 10:30.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články