Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Pro Koláře zvláštní zápas: Dával jsem si pozor, abych si nespletl kabinu

Pro Ondřeje Koláře měl ligový šlágr v Liberci speciální příchuť, neboť právě ze Slovanu v zimě přestoupil do pražské Slavie. Vychytal nulu, ale naplno se radovat nemohl, protože ani červenobílí neskórovali a pět kol před koncem soutěže se jim vzdálila obhajoba titulu. Na vedoucí Plzeň ztrácejí už sedm bodů.

zdroj: ČT4

"Jsme rádi, že jsme zápas neprohráli, ale bod je pro nás málo, protože jsme chtěli dál stíhat Plzeň. A to se nám bohužel nepodařilo. Teď musíme čekat, že Plzeň zaváhá dvakrát a my ji doma porazíme," řekl Kolář. "Plzeň to má ve svých rukách. Záleží, jestli oni klopýtnou. My teď každý zápas musíme vyhrát a doufat, že se nám to nakonec podaří," dodal třiadvacetiletý gólman.

Je jedním z šesti hráčů ve slávistickém kádru, kteří působili v Liberci. Slovan navíc ještě do zimy vedl i kouč Pražanů Jindřich Trpišovský s celým realizačním týmem.

"Bylo to pro mě složité, protože tady spoustu lidí znám, působil jsem tady dlouho od malička. Dával jsem si pozor, abych si nepletl třeba kabinu. Ale když se písklo do píšťalky, tak jsem to už neřešil. Bral jsem to jako každý jiný zápas a chtěl jsem ho vyhrát," uvedl liberecký odchovanec.

Zápas měl podle něj dva rozdílné poločasy. "V prvním měl Liberec více ze hry. Oni na nás nalezli a nenechali nás nic. My jsme se zalekli a zbytečně jsme nakopávali balony. Nevím, čím to je, že jsme začátek nezachytili. To nás může mrzet," podotkl Kolář.

Po přestávce se jeho tým zlepšil a v závěru dohrával v přesilovce po vyloučení domácího Matěje Pulkraba. "Liberec už druhý poločas nezvládal tolik fyzicky, možná to přepálil na začátku. Pak nám pomohlo, že vyloučili Pulkyho. Měli jsme už zápas ve své režii, ale skončilo to bohužel 0:0," litoval Kolář.

Během zápasu moc zákroků neměl, protože domácí pálili mimo. "Nejvíc jsem se asi zapotil při nějakých centrech, protože kluci mě dojížděli. Pulky je v tomhle hodně silný, tak jsem se bál, aby mi to nevypadlo. Moc práce jsem ale neměl. Každá střela šla vedle brány," dodal Kolář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články