Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Slavia remizovala a Plzeň jí odskočila. Olomouc udržela Spartu za zády

Čtyřzápasové čekání Plzně na výhru je u konce. Viktoria zabrala v 25. kole na půdě posledního Brna a po triumfu 3:1, který hattrickem zařídil Aleš Čermák, má před Slavií náskok sedmi bodů. Pražané pouze remizovali s Libercem 0:0. Třetí pozici nadále drží Olomouc díky vítězství 1:0 nad předposledním Baníkem a ideálně odpověděla na dotírání čtvrté Sparta, jež zdolala pátý Jablonec 2:0. Důležité tři body v honbě za záchranou má Slovácko po výhře nad pražskou Duklou a Zlín, jenž si poradil s Boleslaví.

Aleš Čermák a Jan Kopic z Plzně slaví gól v síti Brna
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373173-bojovne-utkani-liberce-se-slavii-gol-neprineslo/)

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 1:3

Po čtyřech zápasech bez výhry fotbalisté Plzně zabrali. Lídr tabulky sérii ztrát přeťal na hřišti posledního Brna, kde zvítězil 3:1. Hlavní zásluhu na tom měl záložník Aleš Čermák, který vstřelil hattrick. Domácí Zbrojovku v zápase mohlo těšit jen to, že po 571 minutách dokázala vstřelit branku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373116-plzen-ukoncila-cekani-na-vitezstvi-tri-body-v-brne-zajistil-hattrickem-cermak/)

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1:0

Olomoučtí fotbalisté jsou zpět na třetím místě tabulky. Pomohla jim k tomu těsná výhra nad ostravským Baníkem. Zápas rozhodl v 71. minutě Jakub Plšek. Baník prohrál po čtyřech zápasech a je tři body za hranou sestupu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373112-olomoucti-porazili-banik-rozhodla-jedina-plskova-branka/)

Karviná - Teplice 1:1

I když by si konečně rádi zakřičeli vítězný pokřik, fotbalisté Karviné si na to budou muset ještě chvíli počkat. Neuspěli ani v duelu s Teplicemi, kdy sice vedli díky brance Lukáše Budínského z penalty, na konečných 1:1 však vyrovnal mladík Patrik Žitný. Domácí, kteří měli dvacet minut početní výhodu, tak nevyhráli posedmé v řadě a od pásma sestupu je dělí čtyři body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/373192-cekani-karvine-na-vyhru-pokracuje-s-teplicemi-vedeni-neudrzela-a-body-se-delily/)

Mladá Boleslav - Zlín 0:1

Stačil jeden tvrdý náraz a fanouškům v Mladé Boleslavi se naskytl netradiční pohled. U jedné z branek zůstala zlomená tyč. Pořadatelé tak museli přinést náhradní, a právě do ní padla jediná branka utkání se Zlínem. Vstřelili ji hosté, jmenovitě Vukadin Vukadinovič, který triumf 1:0 vystřelili v 67. minutě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373115-v-boleslavi-praskla-tyc-do-nahradni-branky-vstrelil-jediny-gol-zlin/)

Slovácko - Dukla Praha 2:0

Nutně potřebovali vyhrát a podařilo se jim to. Fotbalisté Slovácka v zápase dvou celků bojujících o záchranu porazili Duklu Praha dvě přesnými zásahy Marka Havlíka a díky druhému triumfu v řadě poskočili v tabulce na desátou pozici. Brankář Milan Heča udržel už potřetí za sebou čisté konto, hosté ho prakticky vůbec nezaměstnali.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373114-slovacko-veledulezite-stretnuti-s-duklou-zvladlo-tri-body-vystrilel-havlik/)

Bohemians 1905 - Vysočina Jihlava 1:1

Jarní stoprocentní bilance fotbalistů Bohemians 1905 před domácím publikem je minulostí. Sérii čtyř výher přeťala Jihlava, která dokázala zareagovat na inkasovanou branku a Ďolíčku uhrála cennou remízu 1:1. Vysočina si připsala třetí remízu 1:1 po sobě a na čtrnácté příčce má tříbodový náskok před předposlední Ostravou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373113-bohemians-prisli-o-stoprocentni-jarni-domaci-bilanci-o-body-je-obrala-pri-remize-jihlava/)

Sparta Praha - Jablonec 2:0

Duel na jaře neporažených celků zvládla lépe domácí Sparta, která porazila nebezpečný Jablonec 2:0 a výrazně si pomohla v boji o účast v evropských pohárech. Do střelecké listiny se zapsali Nicolae Stanciu a Václav Kadlec.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/373082-stanciu-s-kadlecem-zlomili-jablonec-sparta-poskocila-na-treti-misto/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy