Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Baník se rozešel smírně s Michalovcemi, Djuranovič zazářil v dresu Dukly hattrickem

Příprava na jarní sezonu je v plném proudu a kromě mužstev z popředí tabulky nezahálejí ani ostatní. Fotbalisté Baníku Ostrava remizovali v Bílovci s Michalovcemi, devátým celkem slovenské ligy, 3:3. Nerozhodným výsledkem skončilo i utkání druholigových Pardubic s Jihlavou, Dukla Praha vyhrála v Ústí nad Labem a Zlín porazil Třinec. 

Utkání Baník Ostrava - Michalovce
zdroj: twitter.com/FC Baník Ostrava

"Chyběla nám lepší souhra i mezihra, ale to je prvek, na který se budeme zaměřovat během soustředění v Turecku. Doposud jsme se ještě dost věnovali kondiční stránce. Nedokázali jsme se vyvarovat zbytečných individuálních chyb a tři obdržené góly jsou příliš. Soupeř byl zarputilý, ale měli jsme si poradit líp," řekl trenér Baníku Radim Kučera.

Dukla zvítězila na půdě druholigového Ústí nad Labem 4:1 a třemi góly se na tom podílel černohorský střelec Uroš Djuranovič. Zlín otočil nepříznivý stav, zdolal dalšího soupeře z nižší soutěže Třinec 3:1 a udržel neporazitelnost v zimní přípravě. "Druhá půle byla od nás lepší, líp jsme se chovali v útočné fázi," hodnotil zlínský kouč Bohumil Páník.

Jihlava se naopak rozešla bez branek s Pardubicemi. "Z hlediska defenzivy jsme odvedli slušnou práci a soupeře jsme nepouštěli do velkých šancí. S ofenzivním projevem však mohu být spokojen jen částečně. Zejména v první půli jsme byli u všech odražených míčů pozdě a dělal nám problém presink domácích," uvedl jihlavský trenér Martin Svědík.

Přípravná fotbalová utkání:

Baník Ostrava - Michalovce 3:3 (2:2)
Branky: 10. De Azevedo, 31. Psyché, 65. Fillo - 38. a 76. Sulley, 22. Kolesár.
Ostrava: Budinský - Pazdera (67. Sus), Azackij (67. Pokorný), Psyché (46. Šindelář), Fleišman (67. Helešic) - Hlinka, Jirásek - Fillo (67. Mičola), De Azevedo (46. Hrubý), Granečný (67. Stáňa) - Poznar. Trenér: Kučera.

Ústí nad Labem - Dukla Praha 1:4 (1:3)
Branky: 28. Pilík z pen. - 3., 20. a 55. z pen. Djuranovič, 26. Schranz.
Dukla: Hruška - Douděra, Ostojič (65. Neca), Bezpalec, Preisler - Brejcha, Kozel (46. Dancák), Doumbia - Brandner, Djuranovič, Schranz (46. Bareš). Trenér: Hynek.

Fastav Zlín - Třinec 3:1 (1:1)
Branky: 58. a 72. Železník, 25. Beauguel - 12. Šumbera.
Zlín: I. poločas: Zlámal - Bartošák, Bijimine, Hnaníček, Kopečný - Džafič, Jiráček, Traoré, Ekpai - Mehanovič, Beauguel. II. poločas: Dostál - Matejov, Gajič, Bačo, Holík - Džafič, Janíček, Hronek, Vukadinovič - Železník, Slaměna. Trenér: Páník.

Pardubice - Vysočina Jihlava 0:0
Jihlava: Rakovan (46. Valeš) - Vaculík (46. Nový), Buchta, Krejčí (46. Štěpánek), Schumacher (75. Dujmovič) - Fulnek, Ljovin (46. Mara), Urblík, Zoubele (60. Popovič) - Dvořák (65. Rabušic), Ikaunieks (70. Klíma). Trenér: Svědík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články