Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Nic není definitivní. Jednání o Stanciuovi se zadrhla

Sparta stále vyjednává o přestupu rumunského záložníka Nicolae Stanciua z Anderlechtu. Podle hráčovy agentky se rozhovory lehce zadrhly, protože belgický klub požaduje procenta z případného budoucího prodeje čtyřiadvacetiletého fotbalisty, což se zástupcům Sparty nelíbí.

Nicolae Stanciu
zdroj: ČTK/ZUMA/ autor: Virginie Lefour

"Ale jsem optimistka. Jsem v Praze s představiteli Sparty. Seděli jsme spolu, něco snědli a probírali to. Jsme v pohodě. Ke smlouvě se propracujeme. Vyřešíme to," uvedla Anamaria Prodanová pro DigiSport.ro. "Chci, aby tenhle přestup vyšel," prohlásila.

Podle agentky má Stanciu tři nabídky z Turecka, ale pouze Sparta ho chce získat na přestup. O uvolnění fotbalisty na hostování nemá Anderlecht zájem.

Podle sobotních zpráv belgických médií by měl rumunský reprezentant přijít na Letnou za pět milionů eur (téměř 128 milionů korun), což by z něj udělalo nejdražšího hráče v historii české ligy.

Dosavadním rekordmanem je Tal Ben Chaim, který do Sparty přišel loni v létě za 76 milionů korun. Anderlecht prý může dodatečně získat za Stanciua ještě další peníze na bonusech, které se mohou vyšplhat až na 3,2 milionu eur (82 milionů korun).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články