Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Bohemians zastavili rozjetou Boleslav, favorité v čele s Plzní, Slavií či Spartou vyhráli

Situace na čele tabulky zůstává po 14. kole neměnná. Důvod je jediný, všichni favorité uspěli. Třináctibodový náskok si v čele drží Plzeň, která zdemolovala Slovácko 4:1. Druhá je Olomouc po výhře 2:0 nad Zlínem. Kanonádu předvedla třetí Slavia, Duklu zničila 5:0. Čtvrtý Liberec pak zdolal Ostravu 2:1 a pátá Sparta urvala vítězství nad Jihlavou v poměru 1:0. Na šestou pozici poskočili Bohemians 1905 po úspěchu 2:1 v Boleslavi.

Fotbalisté Plzně se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

TABULKA 1. FOTBALOVÉ LIGY (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Slovácko - Viktoria Plzeň 1:4

Minulý týden nečekaně doma se Slováckem vypadli v poháru, což nenechali jen tak. Fotbalisté Plzně moravskému celku vyřazení vrátili i s úroky v domácí soutěži. Na jeho půdě zvítězilo jasně 4:1 a nadále zůstávají v sezoně stoprocentní. Navíc šestnáctou výhrou v řadě vyrovnali rekord ligy. Hlavní hvězdou duelu byl Jan Kopic, jenž vstřelil dvě branky a na dalších dvou se podílel.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/364365-plzen-vratila-slovacku-vyrazeni-z-poharu-i-s-uroky-venku-mu-dala-ctyrku/)

Slavia Praha - Dukla Praha 5:0

Nejvyšší ligovou výhru v sezoně si připsala Slavia, když v malém pražském derby přehrála doma Duklu jasně 5:0. Pod vítězství červenobílých se výrazně podepsali Milan Škoda a Jaromír Zmrhal, oba si připsali po dvou brankách a jedné asistenci. Dukla venku počtvrté za sebou neskórovala a dal čeká na první výhru ze hřiště soupeřů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/364376-on-line-slavia-praha-dukla-praha-4-0/)

Sigma Olomouc - Zlín 2:0

Podzimní jízda fotbalistů Sigmy Olomouc pokračuje i po utkání se Zlínem. Nováček nejvyšší soutěže zdolal účastníka Evropské ligy 2:0. Po 14. kole proto bez ohledu na výsledek Slavie zůstane druhá. Do střelecké listiny se v 7. minutě zapsal útočník Tomáš Chorý a konečnou podobu skóre určil těsně před koncem střídající Martin Hála.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/364362-olomouc-zlin)

Mladá Boleslav - Bohemians 1905 1:2

Třikrát a dost. Série výher fotbalistů Mladé Boleslavi se zastavil právě na čísle tři. Prsty v tom měli fotbalisté Bohemians 1905, kteří Středočechy na jejich hřišti porazili 2:1. Všechny tři branky padly až v druhé půli a tu vítěznou zaznamenal Jakub Nečas. Pražané jsou po druhém venkovním vítězství v sezoně šestí, Boleslav je devátá.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/364435-boleslavsky-sber-vitezstvi-se-zastavil-stredocechy-doma-zaskocili-bohemians-1905/)

Sparta Praha - Jihlava 1:0

Sparta zvládla úlohu favorita a získala tři body. O hubeném vítězství nad o záchranu bojující Jihlavou 1:0 rozhodl už ve 4. minutě po nezištném pasu Lukáše Štetiny navrátilec do sestavy Václav Kadlec. 

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/364305-kadlec-se-vratil-a-vystrelil-sparte-tesnou-vyhru-nad-jihlavou/)

Je nám líto, video expirovalo.
Kadlec: Měl jsem toho plné kecky

Karviná - Jablonec 2:1

Fotbalisté Jablonce v Karviné dobře začali, když vedli po brance Stanislava Tecla, ale nakonec odjeli domů bez bodu. Domácí celek totiž dokázal zápas otočit a po trefách Filipa Panáka a Jana Kalabišky mohli v Karviné po čtyřech porážkách slavit třetí vítězství v sezoně.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/364437-serie-porazek-karvine-skoncila-jablonec-sice-vedl-ale-vraci-se-bez-bodu/)

Slovan Liberec - Baník Ostrava 2:1

Střídající útočník Radek Voltr rozhodl o vítězství Liberce nad Baníkem Ostrava 2:1. Domácí tým poslal do vedení už ve 3. minutě Radim Breite, ale Tomáš Mičola záhy vyrovnal. Konečný výsledek stanovil v 71. minutě svou první trefou v sezoně Voltr. Slovan přeskočil minimálně na několik hodin třetí Slavii, slezský celek je aktuálně poslední.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/364361-liberec-ostrava)

Zbrojovka Brno - Teplice 1:0

Přestože hráli padesát minut v oslabení, dočkali se fotbalisté Brna veledůležitého vítězství. Zbrojovka na domácím stadionu udolala nejtěsnějším rozdílem Teplice 1:0 a odlepila se ode dna tabulky. Nově jsou Jihomoravané jedenáctí. Vítěznou branku zaznamenal čtyři minuty před koncem Michal Škoda, který byl v tu dobu na hřišti pouze pár sekund.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/364360-brno-teplice)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články