Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Slavia po 36 zápasech padla, Šural zlomil jablonecký komplex

Slavia po šestatřicetizápasové vítězné šňůře padla, když podlehla Liberci dokonce v domácím prostředí 1:2. To Plzeň opět nezaváhala a v čele má už jedenáctibodový náskok. Sparta potvrdila v Jablonci herní progres. Zásluhou hattricku Josefa Šurala totiž zvítězila 3:0. Sigma pokračuje v podzimním tažení a z Městského stadionu v Ostravě si odvezla bod za remízu 1:1 s Baníkem. Jediný gól domácího Davida Vaněčka rozhodl zápas Teplice - Karviná a bleskový hattrick Jevgenij Kabajev rozhodl o triumfu Bohemians 1905 na půdě poslední Jihlavy.  

Josef Šural slaví jeden z gólů do sítě Jablonce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

TABULKA 1. FOTBALOVÉ LIGY (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Slavia - Liberec 1:2

Slovan poslal v Edenu do vedení ve 35. minutě Roman Potočný a pojistku přidal v 73. minutě z penalty Miloš Bosančič. V nastavení už jen snížil Tomáš Necid. Slavii se výrazně vzdaluje obhajoba titulu. Liberec vyhrál čtvrtý z posledních pěti venkovních ligových duelů a je na čtvrté pozici.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/362979-rekordni-serie-slavie-konci-liberci-doma-podlehla-1-2/)

Plzeň - Brno 3:0

Fotbalisté vedoucí Plzně doma porazili Brno 3:0 a vylepšili rekordní vítězný vstup do sezony na 11 zápasů. Už v prvním poločase se prosadili Michael Krmenčík, Tomáš Hořava a Jan Kopic. Kouč Zbrojovky Roman Pivarník nenavázal na vítěznou premiéru proti Slovácku a s moravským týmem zůstává předposlední.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362985-masina-jmenem-plzen-nezastavuje-brno-ze-zapadu-cech-odjizdi-s-prazdnou/)

Zlín – Mladá Boleslav 1:5

Zlín prohrál s Mladou Boleslaví vysoko 1:5, ač nezačal vůbec špatně. Na první domácí prohře "Ševců" v sezoně se podepsalo sedm hluchých minut v prvním poločase, v nichž Boleslav třemi góly otočila výsledek. Vedoucí branku Zlína vstřelil Ubong Ekpai, tři góly hostů dal Golgol Mebrahtu, další přidali Tomáš Přikryl a Matěj Chaluš. Středočeši tak ve Zlíně vyhráli pošesté v řadě.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/362993-zlin-prvni-gol-ukolebal-boleslav-i-diky-mebrahtove-hattricku-vyhrala-5-1/)

Jablonec - Sparta Praha 0:2

Kouzlo jablonecké Střelnice "odčaroval" Josef Šural. Ofenzivní fotbalista pražské Sparty zaznamenal hattrick, letenský tým zvítězil 3:0 a na severu Čech triumfoval poprvé od listopadu 2013. Neporazitelnost domácích, která trvala osm ligových utkání v řadě, skončila. Celek z hlavního města poskočil na čtvrté místo, Jablonec je pátý. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362911-on-line-jablonec-sparta-0-2)

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:1

Prestižní souboj ligových nováčků skončil nerozhodným výsledkem 1:1. O záchranu bojující Baník sice od 54. minuty vedl po přesné hlavičce Roberta Hrubého, ale Sigma dokázala zásluhou střídajícího Pavla Moulise o dvacet minut později vyrovnat. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/362874-banik-doma-i-popate-remizoval-sigma-se-dotahla-na-mistrovskou-slavii)

Teplice - Karviná 1:0

Přesný zásah Davida Vaněčka rozhodl vyrovnané střetnutí Teplic s Karvinou. Severočeši udrželi neporazitelnost Na Stínadlech, kde zaznamenali všechny čtyři výhry v letošní sezoně. Karviná z posledních deseti utkání uspěla jedinkrát a potřetí za sebou nevstřelila gól, na který čeká už 304 minut. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362917-vyhru-nad-karvinou-vystrelil-teplicim-vanecek-severocesi-zustavaji-doma-neporazitelni)

Jihlava - Bohemians 1905 2:4

Už po 22 minutách bylo prakticky jasné, kdo získá v Jihlavě tři body. O parádní představení se postaral ruský útočník Jevgenij Kabajev, jenž nasázel Vysočině hattrick a Bohemians vedli 3:0. Zápas nakonec skončil vítězstvím "Klokanů" 4:2 a domácí proto s největší pravděpodobností zůstanou i po 11. kole na posledním místě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362876-bohemians-nasazeli-jihlave-ctyri-goly-kabajev-si-pripsal-hattrick)

Dukla Praha - Slovácko 1:1

Čekání fotbalistů Slovácka na vítězství v nejvyšší soutěži už trvá osm duelů. Moravané nedokázali uspět ani na Julisce, i když se dostali do vedení po brance Tomáše Zajíce. Dukla totiž vyrovnala zásluhou Jakuba Podaného a udržela si podzimní neporazitelnost před vlastními příznivci.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362820-slovacko-nevyhralo-ani-na-dukle-remizu-a-domaci-neporazitelnost-zajistil-prazanum-podany)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články