Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Vyjádřil se jako blbec, spílá starosta Beneventa kouči Stramaccionimu

Komentář trenéra fotbalistů Sparty Andrey Stramaccioniho po nedělní ligové porážce s Plzní (0:1) nezůstal bez odezvy. A to velmi tvrdé. Clemente Mastella, starosta Beneventa, o kterém se italský kouč zmínil, označil Stramaccioniho za blbce. Kouč se následně za svá slova omluvil.

Andrea Stramaccioni
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

Trenér Sparty si po utkání stěžoval, že rozhodčí neprokazují jeho klubu větší respekt. "Nejsme Benevento (nováček italské ligy), jsme Sparta," prohlásil jednačtyřicetiletý kouč.

V Beneventu, jehož tým prohrál všech osm dosavadních zápasů Serie A se skóre 2:19, vzbudila jeho slova velké rozhořčení. Rozezlený starosta na dálku odpověděl Stramaccionimu v podobném stylu.

"My nejsme Stramaccioni, víte. Bývalý kouč Interu se vyjádřil jako blbec. Byli jsme z toho v šoku, tohle je jednoduše nepřijatelné. Snad zasáhne trenérská unie a on se omluví našemu městu i klubu," uvedl Mastella.

Stramaccioni se skutečně omluvil a snažil se svůj komentář vysvětlit. "Zmínil jsem se o Beneventu, protože hrají v Serii A vůbec poprvé. Omlouvám se těm, kterých se to dotklo, ale to jsem neměl v úmyslu. Jsem z tohoto regionu, moje babička se v provincii Benevento narodila. Mám tu rodinu a nechtěl jsem to město urazit," citovala kouče italská média.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články