Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Krůček od titulu, Slavii dělily od mistrovského poháru vteřiny. Sestupují Příbram a Hradec

Praha – Už už slavili slávističtí fanoušci titul. Sešívaní vedli v Mladé Boleslavi v závěru těsně 2:1 a Plzeň jen hrála bez branek na půdě Brna. Jenže trápící se Viktoria nakonec přece jen dokázala vytěžit tři body, když se v nastavení trefil Krmenčík a Západočeši zvítězili 1:0. Slávisté ale mají titul ve svých rukou, když v Boleslavi přece jen vybojovali tři body. Jasno je každopádně o sestupujících, ligu opouštějí Příbram a Hradec Králové.

Slávističtí fotbalisté
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Mladá Boleslav - Slavia 1:2

Slávisté byli blízko titulu už v Mladé Boleslavi, ale výhra Plzně v Brně nakonec znamená, že mistrovský pohár si budou muset sešívaní zajistit až v posledním utkání na Strahově. Slavia ale má titul ve svých rukou – v Mladé Boleslavi šedesát minut předváděla dominantní výkon, a i když v závěru měli domácí blízko ke srovnání, sešívaní si nakonec domů vezou vítězství 2:1 po gólech Ngadea a Mingazova.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354813-on-line-slavia-hraje-zapas-roku-k-titulu-potrebuje-vyhrat-v-boleslavi)

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 0:1

Do konce zápasu na stadionu na Srbské chyběly jen minuty a Plzeň stále nemohla prolomit své trápení proti Brnu. Viktoria se nedostávala do šancí, naopak za domácí se dvakrát trefil Řezníček, ale z odpískaného ofsajdu. Nakonec ale Západočechy stejně jako před týdnem zachránil svou trefou Krmenčik, díky jehož gólu nakonec Plzeň zvítězila 1:0. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354815-zbrojovka-brno-plzen)

Jihlava - Příbram 1:1

Ani cenný bod z Jihlavy už Příbrami nedokázal pomoci. Skvělé jarní vzepětí týmu Kamila Tobiáše je tak u konce, Středočeši poprvé od sezony 2006/07 sestupují do druhé ligy. Příbramští věděli, že je může zachránit jen vítězství, to ale nevybojovali, naopak už po sedmi minutách prohrávali, když se trefil Hronek. A na to, aby navázali na vlastní gól Štěpánka v 87. minutě, už bylo příliš pozdě. Příbram sestupuje, naopak Jihlava slaví záchranu. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354820-jihlava-pribram)

Je nám líto, video expirovalo.
Rezek: Ligu jsme si prohráli na podzim, teď už to bylo sci-fi

Sparta Praha - Hradec Králové 3:2

Sparta po pětapadesáti minutách vedla už 3:0 a spokojeně mířila k dalšímu vítězství, které by jí zajistilo třetí místo. V posledních dvaceti minutách se ale ještě Hradec vzepjal ke comebacku, když dokázal vstřelit dva góly, na zásadní třetí trefu, která by jim ještě dodala naději, už se ale nezmohli. Votroci tak prohráli 2:3 a po roce mezi elitou spolu s Příbramí znovu sestupují do druhé ligy.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354822-sparta-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Ottmar: Zase pád do druhé ligy... Nikdo z nás to nechtěl

Bohemians 1905 - Karviná 2:0

Bohemians si zajistili prvoligovou příslušnost i na nadcházející sezonu. Klokani si záchranu vybojovali vítězstvím 2:0 nad Karvinou a zároveň k ní přispěla porážka Hradce Králové na Letné. Tým z Ďolíčku k výhře došel už během prvního poločasu, když se trefili Kabajev a Dostál.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354817-bohemians-karvina)

Jablonec - Teplice 0:0

Velkou možnost dostat se před Mladou Boleslav v tabulce a přiblížit se tak první účasti v evropských pohárech po osmi letech promrhaly Teplice. Tým Daniela Šmejkala na půdě Jablonce, který už jen dohrává ligu ve středu tabulky, nedokázal zvítězit a jen remizoval 0:0.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354819-jablonec-teplice)

Dukla Praha - Zlín 1:0

Ani skvělé výsledky a historický triumf v poháru nedokázaly probudit Zlín v lize a důkazem toho bylo i předposlední kolo sezony. Ševci si připsali čtvrtou ligovou porážkou v řadě, když na Dukle prohráli 0:1 gólem Holendy. Tým z Julisky už tak na sedmém místě ztrácí na Zlín už jen jeden bod.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354818-dukla-zlin)

Slovácko - Slovan Liberec 0:1

Jestli má někdo s Libercem opravdu tristní bilanci, tak je to Slovácko. Tým z Uherského Hradiště prohrál se Slovanem gólem Mosese v páté minutě 0:1 a nad Slovanem slavil vítězství jen jednou z posledních 23 ligových duelů. Slovácko zároveň už pošesté v řadě nevyhrálo, naopak Liberec pokračuje ve slibné jarní formě. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/354821-slovacko-liberec)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články