Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Boleslav touží po obhajobě, outsider z Opavy ale chce dokonat pohádkovou jízdu

Mladá Boleslav – Obhájit pohárový triumf a získat třetí pohár během sedmi let se může povést Mladé Boleslavi. Nakročit k tomu může v semifinále na domácím hřišti proti Opavě. Druholigový celek ale zažívá nejlepší sezonu za poslední roky, což dokazuje i jeho neohrožená jízda pohárem, ve kterém vyřadil mimo jiné i Plzeň či Brno. Zaskočit může i dalšího favorita. Zdali se mu to povede, sledujte v přímém přenosu od 16:50 na ČT sport.

Fotbalisté SFC Opava se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Mladá Boleslav bude ve středečním duelu s Opavou jako obhájce pohárové trofeje jasným favoritem, třetí celek druhé ligy ale na cestě do semifinále vyřadil tři týmy z nejvyšší soutěže Slovácko, Plzeň a Brno.

"Leckdo řekne Opava, druholigový soupeř, ale pohárové utkání je tak specifické a Opava má takovou kvalitu, že to nebude vůbec nic lehkého. Opava už dokázala vyřadit tři ligové týmy. Musíme se na to zkoncentrovat," řekl trenér Mladé Boleslavi Martin Svědík. "Máme to rozjeté na dvou frontách, upínáme se na pohárové utkání a chceme v něm uspět," dodal kouč čtvrtého týmu ligy.

Opava věří, že může opět překvapit. "Je to největší pocta a sláva pro Opavu za posledních x let. Hrozně bych si přál, aby přijeli fanoušci, i když je to daleko. Zadruhé si přeji jedinou věc - abychom tam byli sebevědomí a předvedli takový výkon, který umíme. V tu chvíli budu spokojený. Nikdo z hráčů takový zápas nikdy nehrál. Pokud máme klid a hrajeme svou hru, můžeme hrát s kýmkoliv," řekl kouč Opavy Roman Skuhravý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články