Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň vydřela pouze bod a po kanonádě ji přeskočila Slavia. Sparta selhala

Praha – První fotbalová liga má nového lídra. Na čelo poskočila po demolici Příbrami 8:1 Slavia, která využila zaváhání Plzně. Západočeši uhráli ve Zlíně pouze remízu 0:0 a za sešívanými zaostávají o bod. K dobru ale mají dohrávku. Nedařilo se ani třetí Spartě. Letenští nechali všechny body v Jablonci po porážce 1:3. Na vítězství už osm kol čeká Mladá Boleslav. S Teplicemi doma remizovala 1:1.

Utkání Zlín - Plzeň
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Zlín ‒ Viktoria Plzeň 0:0

Ani čtvrté vzájemné střetnutí Zlína s Plzní za poslední dva roky nebylo pro Viktorii žádným příjemným střetnutím. Opět ale šlo o výbornou diváckou podívanou. Ševci si proti Západočechům vytvořili velké množství šancí a o gól a vítězství je připravilo jen špatné zakončování. Na druhé straně se ale mohla pískat penalta za potenciální faul na Hořavu. Nakonec si však oba týmy jen rozdělily bod za remízu 0:0.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349589-on-line-zvladne-plzen-prvni-velky-jarni-test-ve-zline)

Jihlava ‒ Hradec Králové 3:1

Souboj dvou celků bojujících o záchranu vyzněl jednoznačně ve prospěch domácí Jihlavy. Vysočina přehrála v 18. kole zejména zásluhou dvou branek Ikauniekse Hradec Králové 3:1 a posunula se na úkor svého soupeře mimo sestupové příčky. Votroci prohráli potřetí za sebou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349556-jihlava-v-dulezitem-zapase-prehrala-hradec-a-opustila-sestupovou-pozici)

Příbram ‒ Slavia Praha 1:8

Žádné slitování. Slávističtí fotbalisté porazili Příbram vysoko 8:1. Hattrick vystřihl kamerunský záložník Michael Ngadeu-Ngadjui, dále se prosadili Michal Škoda, Jan Sýkora, Josef Hušbauer, Muris Mešanovič a Jan Bořil. Slavia po zisku třech bodů vede ligovou tabulku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349597-slavia-dusledne-promyslene-a-nelitostne-zatocila-s-pribrami-8-1)

Zbrojovka Brno ‒ Slovan Liberec 1:0

Po dlouhých osmi kolech se fotbalisté Brna opět dočkali výhry. V domácím zápase s Libercem se o ni postaral deset minut před koncem přesnou hlavičkou Jakub Řezníček. Hosté potvrdili, že mají nejhorší útok v lize, a prohráli venku počtvrté za sebou. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349592-zbrojovka-brno-liberec)

Bohemians ‒ Slovácko 0:0

Na 446 minut se protáhla série bez gólu, které si "užívají" hráči Bohemians. Branku nevstřelili na domácím hřišti ani Slovácku, oba týmy remizovaly 0:0. Klokani ale alespoň vybojovali bod po třech prohraných zápasech v řadě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349596-bohemians-slovacko)

Jablonec ‒ Sparta 3:1

Sparta nezvládla zápas s Jabloncem, prohrála 1:3 a vedoucí Slavia se jí vzdálila už na šest bodů. O jablonecké výhře rozhodl dvěma brankami Mirzad Mehanovič, jeden gól přidal v závěru i Ondřej Mihálik. Za Spartu pouze z penalty snižoval David Lafata.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349689-jablonec-zneskodnil-spartu-te-se-po-porazce-1-3-vzdaluje-hra-o-titul/)

Dukla Praha ‒ Karviná 0:0

Na pouhou bezbrankovou remízu 0:0 s Karvinou se na Julisce zmohla Dukla. Pražané tak doma nevyhráli pátý zápas v řadě, alespoň však zastavili sérii tří proher, která je provázela na podzim. Karviná si naopak připsala cennou remízu, která ji udržela na sedmém místě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/349588-dukla-uz-popate-v-rade-doma-nevyhrala-ztratila-proti-karvine)

Mladá Boleslav - Teplice 1:1

Ambicemi sice míří vysoko, výsledkově to však stále drhne. Fotbalisté Mladé Boleslavi znovu prodloužili čekání na ligové vítězství, které nyní trvá už osm kol. Středočeši neukončili černou sérii ani doma proti Teplicím, s nimiž uhráli remízu 1:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/349739-cekani-boleslavi-na-vitezstvi-v-lize-pokracuje-s-teplicemi-uhrala-jen-remizu/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články