Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Flo: Slavia je můj splněný sen. Jsem tu spokojený

Slavia v zimní přestávce mohutně posílila hráčský kádr a jedním z příchozích se stal také norský obránce Per-Egil Flo, který byl hostem Studia fotbal - extra. Levonohý bek, jehož strýcem je bývalý skvělý útočník z Norska Tore André Flo, si pochvaluje prostředí ve Slavii a přiznává, že chtěl být součástí nového vývoje pražského klubu, který v posledních letech strádal. Angažmá v Edenu bere jako novou výzvu, neboť celou dosavadní kariéru prožil v rodné zemi.

Nový obránce Slavie Per-Egil Flo
zdroj: Slavia Praha

Norský obránce Per-Egil Flo se zatím s životem v České republice sžívá, přesto se mu ve Slavii líbí. "Jsem tu spokojený. Máte tady trochu složitý jazyk, ale jinak je to tu dobré. Zatím se učím sám, používám k tomu svůj telefon. Ale časem bych si chtěl sehnat učitele a docházet k němu," naznačil Flo svůj zatím největší handicap.

Slavného předka vlastním jménem nezapře. Vždyť kdo by si nevybavil bývalého vynikajícího útočníka Chelsea. "Otec i jeho bratr, tedy můj strýc, byli v dětství mými vzory. Chtěl jsem uspět tak, jak uspěli oni. Chci hrát na co nejvyšší úrovni to půjde."

Je nám líto, video expirovalo.
Flo: Chtěl jsem být součástí nového vývoje ve Slavii

"Ale pokud bych tady ve Slavii zůstal třeba pět let, bude to také skvělé. Jasně, že bych chtěl hrát v jedné ze čtyř nejlepších lig Evropy, ale už to, že jsem tady ve Slavii, je můj splněný sen," uvedl Flo k novému angažmá.

Na herním projevu týmu si pochvaluje zejména smysl pro kombinační fotbal. "Líbí se mi, jak Slavia hraje. Jsme kombinační tým, baví nás fotbal a vytvářím si šance po kombinacích, ne jen dlouhými míči. Máme fantastický stadion a jak jsem to zatím poznal, tak i skvělé fanoušky. Umějí udělat při zápasech pořádný hluk," dodal ke Slavii Flo.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články