Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Klucký zůstává i pro jaro trenérem Jablonce

Jablonec nad Nisou - Trenérem fotbalistů Jablonce zůstává Zdeněk Klucký. Vedení klubu ho potvrdilo ve funkci i pro jarní část sezony. Šestapadesátiletý kouč se týmu ujal v říjnu po odvolaném Zdenku Frťalovi, předtím vedl v Jablonci dorost.

"Moc si té možnosti vážím a jsem rád, že můžu zkušenosti nasbírané v předchozích ligových působeních uplatnit doma v Jablonci," řekl Klucký, který je jabloneckým odchovancem.

Jablonci nevyšel vstup do sezony, proto po 10. kole skončil Frťala a tým dočasně převzal Klucký. Ve zbývajících pěti zápasech uhrál sedm bodů a získal si důvěru vedení pokračovat ve funkci i na jaře.

"Trenér Klucký do týmu vnesl klid a pohodu, která se ukázala i na zlepšených výkonech mužstva. Věříme, že na to po důkladné zimní přípravě s mužstvem naváže i na jaře a že se přiblížíme horní části tabulky," řekl výkonný ředitel klubu Petr Flodrman.

"V nejbližších dnech bychom chtěli Zdeňkovi Kluckému najít vhodného asistenta s potřebnou trenérskou licencí. To mimo jiné souvisí i s obsazením trenérských postů u naší mládeže," doplnil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články