Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň porazila Spartu popáté v řadě, Zbrojovka v závěru obrala i Boleslav

Praha – Vítězem souboje mezi Plzní a Spartou se popáté v řadě stala Viktoria. Na domácím hřišti svého rivala porazila 1:0 a bodově se dotáhla na vedoucí Mladou Boleslav. Středočeši totiž pouze remizovali s Brnem 3:3, když Zbrojovka trefila bod v nastavení. Ztratil i Zlín, který s Bohemians pouze remizoval 1:1. Naopak Slavia pod trenérem Šilhavým rozkvetla do skvělé formy, sešívaní vyhráli pošesté v řadě, Slovácko porazili 1:0.

Slavící fotbalisté Plzně
zdroj: ČTK autor: Kubeš Slavomír

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:0

Duel se Spartou rovná se zisk tří bodů. S takovou jistotou pomalu mohou počítat fotbalisté Plzně. Viktoriáni znovu potvrdili, že to na velkého rivala v posledních sezonách umí. Před vlastními fanoušky Pražany porazili 1:0 a připsali si už pátý triumf v řadě ve vzájemných střetnutích. Navíc podruhé za sebou z toho vyšli bez inkasované branky a v tabulce na tým z Letné mají náskok už sedmi bodů. Jediný gól vstřelil už v první půli Michael Krmenčík.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342788-spartanske-trapeni-proti-plzni-nekonci-viktoria-sveho-rivala-porazila-popate-v-rade/)

Slavia - Slovácko 1:0

Takovou jízdu slávističtí fanoušci nepamatují roky. Slavia zvítězila už pošesté v řadě, když porazila Slovácko 1:0. Těžké utkání proti defenzivně laděnému soupeři rozhodla povedená přímočará akce sešívaných, na jejímž konci stál Jaromír Zmrhal, a svěřenci Jaroslava Šilhavého jsou tak na dostřel vedoucí Mladé Boleslavi.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342751-slavia-potvrdila-famozni-formu-nezastavilo-ji-ani-slovacko)

Mladá Boleslav – Zbrojovka Brno 3:3

V posledních vteřinách obrala o body Spartu, tentokrát si smlsla na Mladé Boleslavi. Brněnská Zbrojovka stejně jako proti Letenským srovnala v nastavení na 3:3, a veze si tak ze středních Čech bod. Klíčový gól vstřelil po nádherné otočce Michal Škoda. Boleslav si tak navýšila vedení v lize jen o bod a může se na ni bodově dotáhnout Plzeň, pokud porazí v neděli Spartu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342718-kat-favoritu-zbrojovka-v-zaveru-opet-srovnala-na-3-3-tentokrat-proti-boleslavi)

Liberec – Hradec Králové 2:0

Kdyby neporazili ani Hradec Králové, už by fotbalisté Slovanu museli řešit velké problémy. Liberec ale vybojoval důležité tři body, a slaví tak teprve třetí výhru v letošní sezoně. Vítězství 2:0 si zařídili Severočeši až v druhé půli, dvakrát se trefil Daniel Bartl po asistencích Petra Ševčíka.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342779-liberec-proti-hradci-vydoloval-nutne-tri-body-vyhru-zaridila-osa-sevcik-bartl)

Zlín – Bohemians 1:1

V zápase dvou rozdílných poločasů remizoval domácí Zlín s Bohemians 1:1. Vedoucí gól Ševců vstřelil ve 43. minutě Miloš Kopečný, vyrovnávací branku Klokanů zaznamenal v 76. minutě Milan Havel. Bohemians přitom diktovali hru v prvním poločase, po změně stran se už utkání odehrálo v režii Zlína, který minimálně do soboty postoupil na třetí místo v tabulce. Bohemians jsou šestí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342680-zlin-doma-remizoval-s-bohemians-krasnou-strelou-se-blyskl-kopecny)

Příbram – Jablonec 2:4

Souboj dvou týmů, které letos zůstávají daleko za očekáváními, zvládl lépe Jablonec. Severočeši v pohledném ofenzivním utkání zvítězili Na Litavce 4:2. O góly Jablonce se podělili čtyři hráči, kterým se letos zatím příliš střelecky nedařilo – Jiráček, Doležal, Kubista a Tecl. Příbram tak zůstává poslední, naopak Jablonec se vyšvihl ze spodních pater tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342711-prestrelku-s-pribrami-zvladl-lepe-jablonec-a-ma-prvni-tri-body-po-osmi-zapasech)

Karviná – Teplice 1:4

Napopáté už Karviná na domácím stadionu neporazitelnost neudržela. Slezané se v solidním startu do sezony opírali hlavně o výkony na svém hřišti, jenže v 11. kole od Teplic utržili výprask 1:4. Karviná se sice dostala do vedení, jenže o pouhé tři minuty později si srazil míč do sítě Dreksa, do konce poločasu se trefil ještě Vaněček a výhru dokonali po změně stran Fillo a Lüftner.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342719-karvina-na-novem-stadionu-poprve-kapitulovala-teplice-ji-vypraskaly-4-1)

Jihlava – Dukla Praha 1:1

Už dvanáct zápasů trvá série bez vítězství fotbalistů Jihlavy. Vysočina se výsledkově nezvedla ani pod novým trenérem Michalem Bílkem a v 11. kole první ligy pouze remizovala 1:1 s pražskou Duklou. Domácí přitom vedli gólem Lukáše Zoubeleho, ovšem po změně stran vyrovnal Peter Olayinka. Pražané sice získali bod, ale na výhru venku čekají už od března.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/342675-jihlava-i-pod-bilkem-dal-ceka-na-vyhru-doma-jen-remizovala-s-duklou)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články