Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Premiéra pod Šilhavým. Slavia se představí v Teplicích

Teplice - Turbulentní týdny Slavie vyvrcholily změnou trenéra a nový kouč Jaroslav Šilhavý se s týmem prvně představí v Teplicích. Slavia po sérii nepříznivých výsledků potřebuje jít herně i výsledkově nahoru, aby naplnila ambice majitelů skončit do třetího místa. Přímý přenos utkání Teplice - Slavia sledujte na ČT sport od 18:05.

Šilhavý, který do Slavie přišel po necelých čtyřech měsících v Dukle, má za úkol dostat ambiciózní vršovické mužstvo z nelichotivého desátého místa tabulky. "Sešívaní" ale v Teplicích z posledních sedmi ligových zápasů vyhráli jediný.

"My si teď nemůžeme vybírat soupeře, jestli doma, nebo venku. Musíme se připravit tak, abychom to zvládli. Budeme se snažit vyhrát, nastartovat se, bylo by to příjemné," řekl Šilhavý. "Teplice s příchodem nových trenérů zlepšily organizaci hry, nakonec i výsledky," přidal nástupce odvolaného Dušana Uhrina ml.

Dukla zatím stále s dočasným koučem Jaroslavem Hynkem odehraje své utkání v Jablonci. V neděli další pražský klub Bohemians 1905 přivítá neporažené Brno. 


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články