Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Teplice definitivně unikly sestupu a remizovaly s Duklou

Teplice - Tepličtí fotbalisté stejně jako v celé sezoně rozhodně nezazářili, splnili ale naprosté minimum a zachránili se v první lize. Rozhodly o tom prohry Příbrami a Olomouce, ale také remíza 1:1 doma s Duklou. Ta přitom v utkání vedla, stejně jako v mnoha jiných zápasech během této sezony ale přišla o tři body v závěru, když za Severočechy srovnal Fillo.

Dukla Praha - Teplice
zdroj: ČTK autor: Doležal Michal

Jako první mohli zahrozit domácí, ale nejlepší střelec Fillo netrefil v ideální pozici míč. Ke slovu se tak dostala Dukla, kterou pohotovou střelou z voleje poslal do vedení Berger svým desátým ligovým zásahem v sezoně. Tepličtí poté do konce poločasu přebrali aktivitu, vyloženou brankovou šanci si ale nevytvořili.

Po přestávce se Dukla uvedla pohlednou kombinací, ale Bergerovu střelu zastavilo nejprve břevno a vzápětí i odpískaný ofsajd. Teplice i ve druhém poločase pokračovaly v ofenzivní nemohoucnosti, ale přesto se dočkaly vyrovnání, když si Fillo naskočil na Vachouškův centr.

Dál se už skóre neměnilo a Tepličtí si tak prodloužili sérii bez vítězství na sedm utkání. Navzdory výsledkové mizérii si však zajistili záchranu, protože jim pomohla porážka předposlední Olomouce na hřišti Slovácka, po které Severočechy dělí od Sigmy kolo před koncem šest bodů.

FK Teplice - Dukla Praha 1:1 (0:1)

Branky: 81. Fillo - 11. Berger. Rozhodčí: Julínek - Pelikán, Pochylý. ŽK: Ljevakovič, Fillo - Hanousek. Diváci: 2421.

Teplice: Grigar - Hora, Kodeš, Jeřábek, Krob - Vondrášek (70. Chukwuma), Ljevakovič, Fillo, Vachoušek (90. Kukec), Nivaldo (80. Táborský) - Potočný. Trenér: Vavruška.
Dukla: Rada - Čajič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Považanec, Hanousek, Daniel Tetour (87. Vašíček) - Berger (81. Manzia), Mareš (90. Bezpalec), Néstor. Trenér: Kozel. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články