Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Příbramský Bednář po "vlastňáku": S tím těžko něco uděláte

Příbram - Útočník Roman Bednář je se sedmi góly nejlepším střelcem Příbrami, ale na sobotní "trefu" rád vzpomínat nebude. Pět minut před koncem zápasu s Baníkem totiž nasměroval míč nešťastně do vlastní sítě a výsledkem byla porážka 1:2. Po zápase si posteskl, že s tím těžko mohl něco udělat.

"Standardní situace, někdo tam hlavičkuje těsně přede mnou, změní to naprosto směr. Šel jsem do protipohybu, ale tečovaný balon mě trefil úplně na druhé straně do ruky," popsal osudný okamžik.

Mrzelo ho, že Příbram nedotáhla do konce nadějně rozehraný zápas. "V první půli mi přišlo, že Ostrava nebyla na naší půlce. Hráli jsme my, i když jsme neměli moc šancí. Vedeme 1:0 a máme dost zkušených hráčů na to, abychom to udrželi, ale bohužel," povzdechl si Bednář, který ve svých 33 letech patří v příbramském kádru k nejstarším.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy Jana Rezka a Roberta Hrubého po utkání Příbram - Ostrava

Doufal, že jeho tým naváže na předchozí výkony, i když ani ty k bodům nevedly. "Na Spartě se nemáme za co stydět, s Boleslaví jsme měli jednoznačně alespoň remizovat, kdy jsme to z 2:0 pustili na 2:3," připomněl, že Příbram v posledních třech zápasech pokaždé vedla, ale vždy končila bez bodu.

Pohled na tabulku ho prý zatím neděsí. "Nechci to vidět černě. Budeme muset vyhrát v Brně. A že Olomouc remízovala? Nechci říct, že to nesleduju, ale je to až ta poslední informace, kterou řeším," dodal Bednář.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články