Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Plzeň opanovala přestřelku, do čela se vrátila Sparta

Praha – První Sparta, druhá Plzeň. Ani desáté kolo fotbalové ligy nic nezměnilo na sestavení vedoucí dvojice. Obhájci titulu ze západu Čech se sice dostali do čela díky sobotní výhře nad Zlínem 4:2, ale Pražané odpověděli rovněž vítězstvím. Příbram porazili jasně 4:0 a na prvním místě jsou díky skóre. Jabloneckým fotbalistům se na domácím hřišti stále vůbec nedaří podle představ. Ani napopáté na Střelnici nezvítězili, když jen remizovali se Slavií 0:0.

Slavící Kehinde Fatai
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Příbram - Sparta Praha 0:4

V prvním poločase střelecky mlčeli, v tom druhém ale fotbalisté Sparty na půdě Příbrami rozpoutali kanonádu. Pražané nasázeli hned čtyři góly a díky výhře 4:0 se vrátili na první místo ligové tabulky o skóre před Plzeň. Hlavní měrou se na vítězství Sparty podílel Kehinde Fatai, jenž vstřelil dvě branky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/322514-sparta-rozstrilela-pribram-a-vratila-se-na-celo-tabulky/)

Viktoria Plzeň - Zlín 4:2

Stále neporažená a stále stoprocentní zůstává Viktoria Plzeň pod trenérem Karlem Krejčím. Západočeši si proti Zlínu vypracovali dvoubrankový náskok, jenže zarputilí a sympaticky hrající Ševci se dostali zpět do zápasu a vyrovnali. Trefy Kovaříka a Hořavy ovšem rozhodly o tom, že ve Štruncových sadech nakonec zůstaly všechny tři body po výhře 4:2. Plzeň se ale k původnímu dvoubrankovému manku dostala i díky velmi sporné penaltě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/322480-plzen-prezila-zlinsky-comeback-a-ovladla-prestrelku/)

Jablonec - Slavia Praha 0:0

V loňské sezoně před vlastními fanoušky poráželi soupeře za soupeřem. Letos se ale fotbalisté Jablonce na svém hřišti trápí. Mizérii neprotrhli ani v duelu se Slavií, v němž remizovali 0:0 a doma tak nevyhráli ani v sedmém soutěžním utkání tohoto ročníku. Naopak Pražané v lize protáhli neporazitelnost na sedm kol.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/322450-domaci-trapeni-jablonce-pokracuje-se-slavii-si-podelil-body/)

Je nám líto, video expirovalo.
Šilhavý: Chyběly nám klid a kvalita v zakončení

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:1

Vyhráli v Marseille, jsou třetí v lize a prokazují skvělou formu. Fotbalistům Liberce se ale příliš nedaří v lize na hřištích soupeřů. Z pěti utkání sice prohráli jen jednou, ale připsali si také pouhou jednu výhru. Nic na tom nezměnil ani zápas v Olomouci, kde Severočeši remizovali 1:1. Sigma vedla po trefě Housky, po změně stran srovnával Kerbr.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/322468-liberec-zavahal-v-olomouci-a-znovu-nevyhral-venku/)

Dukla Praha - Mladá Boleslav 1:1

Po třech výhrách v řadě fotbalisté Mladé Boleslavi v lize ztratili body. Na půdě pražské Dukly uhráli remízu 1:1. Svěřenci Karla Jarolíma si ale udrželi sérii šesti ligových zápasů bez porážky a v tabulce jsou stále čtvrtí. Pražané, kteří do osmdesáté minuty vedli, se drží na jedenáctém místě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/322427-boleslav-prisla-o-viteznou-serii-z-dukly-si-veze-remizu/)

Teplice - Jihlava 0:1

Fotbalisté Jihlavy ukončili svou sérii šesti zápasů bez vítězství, když vyhráli v Teplicích 1:0. Výhru Vysočiny zařídil v závěru z penalty Lukáš Vaculík. Domácí naopak nevyužili tlak z druhého poločasu a promarnili možnost dotáhnout se na pohárové příčky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/322462-vaculik-v-zaveru-zaridil-vitezstvi-jihlavy-nad-teplicemi/)

Bohemians 1905 - Zbrojovka Brno 1:1

Bohemians 1905 remizovali v 10. kole s Brnem 1:1 a znovu se nedočkali premiérového vítězství v sezoně. Pražané tak zůstávají v tabulce předposlední. Brno poslal do vedení čtvrt hodiny před koncem Milan Lutonský, za tři minuty ale vyrovnal Michal Hubínek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/322461-nadale-bez-vitezstvi-bohemians-se-s-brnem-rozesli-smirne-1-1/)

Slovácko - Baník Ostrava 2:1

Pátou výhru v sezoně si připsalo Slovácko poté, co zdolalo Baník 2:1. Ostravští fotbalisté tak nenavázali na první výhru v sezoně proti Olomouci, i když na jihu Moravy již vedli 1:0 po trefě Kukece. Dvěma góly v závěru prvního poločasu ale o výhře domácích rozhodl Jaroslav Diviš.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/322464-banik-nenavazal-na-prvni-vyhru-a-podlehl-slovacku/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články