Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Sparta získala třetí posilu, přivedla úročníka Fataie

Praha - Třetí posilu po Francisi Litsingim a německém obránci Steinhöferovi získala pražská Sparta. Letenský klub podepsal tříletou smlouvu s nigerijským útočníkem Kehindem Fataiem, jenž naposledy působil v rumunské Astře Giurgiu. 

Kehinde Fatai
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Pětadvacetiletý Fatai se před rokem v létě blýskl hattrickem do sítě Liberce v úvodním zápase 3. předkola Evropské ligy, v závěrečném předkole se pak trefil i proti Lyonu. V Giurgiu působil od roku 2010, v předminulé sezoně hostoval v Bruggách. Fatai se k novému mužstvu připojí krátce po pondělním začátku letní přípravy.

"Jsem šťastný, že jsem tady ve Spartě. Je to velký klub a já jsem nadšený vyhlídkami na to, že bych si mohl zahrát Ligu mistrů," řekl Fatai a připomněl, že Letenské čeká kvalifikace nemistrovské části Ligy mistrů.

Nigerijský útočník je třetí zahraniční letní posilou Sparty. Úřadující ligový vicemistr už v tomto týdnu získal konžského ofenzivního hráče Francise Litsingiho z Teplic a německého obránce Markuse Steinhöfera. Klub naopak opustil pravý bek Pavel Kadeřábek, který přestoupil do Hoffenheimu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články