Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Česká liga je rychlejší než italský fotbal, hlásí slávistická posila Tamás

Praha - O velký maďarský talent se údajně zajímaly anglické velkokluby Arsenal a Tottenham, v dorosteneckém věku ho získal do svých služeb slavný AC Milán, nakonec ale Krisztián Tamás skončil ve Slavii a není vyloučené, že se jeho půlroční hostování nakonec změní v přestup do pražského klubu. "Jsem tu spokojený," hlásí hráč přezdívaný maďarský Gareth Bale.

"Jsem tady víc než měsíc. Tým už jsem stejně jako fanoušky stačil poznat. Myslím, že všichni hráči, co jsou tady, jsou skvělí. Je tady pořád nějaká legrace a v kabině se smějeme různým vtípkům. Jsem tu hodně spokojený," hlásí mladý Maďar.

Tamás strávil podzimní část sezony na hostování ve druhé italské lize ve Varese, moc si však nezahrál, když nasbíral pouhých 58 minut na hřišti. Ve Slavii je to ale jiná káva. Tamásovi zatím v obou jarních zápasech patřilo místo v základní sestavě na levém kraji obrany pražského týmu a kladně hodnotí maďarský hráč i úroveň české nejvyšší soutěže. "Česká liga je dobrá a dynamická. Je rychlejší oproti Itálii. Jsem spokojený, že tu můžu hrát a nastupovat za Slavii. Tohle angažmá pro mě může být odrazovým můstkem," věří.

Maďarský obránce totiž doufá, že Slavia nebude jeho konečnou zastávkou. "Můj sen je hrát ve velkém, opravdu velkém klubu. Myslím, že to není žádné překvapení, takhle přemýšlí každý hráč. Už když jsem byl malý kluk, fandili jsme doma Arsenalu, tak například tohle je můj sen. Teď ale bojuju za Slavii," říká Tamás.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články