Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Podzimním mistrem je Plzeň, Sparta jí o bod dýchá na záda

Praha - Podzimním mistrem Synot ligy je Viktoria Plzeň. Na prvním místě nejvyšší české fotbalové soutěže Západočeši přezimují o bod před Spartou, která obhajuje titul. Třetí místo patří Jablonci, který se málem udržel na dostřel za vedoucí dvojicí, jenže v utkání s Plzní kapituloval v posledních vteřinách. Jeho severočeský soupeř Liberec jde do zimní přestávky ve zcela odlišné situaci než minulý rok - na sestupové patnácté příčce.

Slavící hráči Plzně
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Jihlava - Sparta 0:2

Sparta porazila díky brankám Josefa Hušbauera a Jakuba Brabce 2:0 Jihlavu. Podzimní část sezony tak zakončí na druhém místě za Plzní. Jihlavu naopak od sestupového pásma dělí jen tři body.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/294038-sparta-zvladla-jihlavu-2-0-lafata-musel-kvuli-zraneni-stridat/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Jihlava - Sparta

Jablonec - Plzeň 1:2

Plzeň přezimuje v Synot lize na špičce tabulky. Vítězství 2:1 v Jablonci Viktoria vybojovala brankou z poslední minuty nastavení, o niž se postaral Radim Řezník. Domácí Severočeši byli v utkání dlouho aktivnější, přesto se do vedení dostali hosté dílem výborného protiútoku a Teclova zakončení. V 68. minutě sice srovnal parádní ranou Kopic, jenže Plzni se stejně podařilo v rozháraném konci utkání rozhodnout o svém vítězství a do jara vstoupí jako ligový lídr.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/294037-plzen-je-podzimnim-mistrem-jablonec-polozil-reznikuv-gol-v-poslednich-vterinach/)

Hradec Králové - Brno 2:1

Fotbalisté Hradce Králové porazili v posledním podzimní kole první ligy Brno 2:1. Východočeši se dočkali teprve druhé výhry v této sezoně nejvyšší soutěže a před zimní přestávkou oživili naděje na záchranu. Na posledním místě tabulky nyní ztrácejí pět bodů na čtrnácté Brno. Nováčkovi zajistil tři body vítězným gólem v 59. minutě Pavel Dvořák, předtím v první půli na vedoucí trefu domácího Davida Štípka odpověděl z penalty Pavel Zavadil.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/293977-hradec-vyhral-po-trech-mesicich-brno-porazil-2-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih z utkání Hradec Králové - Zbrojovka Brno

Příbram - Liberec 1:0

Fotbalisté Liberce prohráli v Příbrami 1:0 a přezimují na předposledním místě tabulky. Zároveň je čeká vysoká pokuta od vedení klubu, jelikož nesplnili cíl získat v posledních dvou kolech čtyři body. Příbrami přinesl vítězství vydařený signál z rohového kopu, po němž se ve 35. minutě dorážkou prosadil Josef Hnaníček. Liberec navíc téměř celý druhý poločas dohrával bez vyloučeného Miloše Karišika.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/293971-liberec-prohral-v-pribrami-ceka-ho-prezimovani-na-sestupove-pricce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Příbram - Liberec


Dukla - Mladá Boleslav 0:2

Fotbalisté Mladé Boleslavi uzavřeli podzimní část výhrou 2:0 na hřišti Dukly a po 16. kole si upevnili čtvrté místo. Svěřenci Karla Jarolíma venku v nejvyšší soutěži zvítězili poprvé od červencového utkání v Jihlavě. Boleslav díky gólům Jiřího Skaláka a Tomáše Wágnera oplatila Pražanům domácí porážku 0:1 z úvodu sezony.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/293970-boleslav-porazila-duklu-diky-trefam-skalaka-a-wagnera/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Dukla - Mladá Boleslav

Bohemians 1905 - Slovácko 1:2

Slovácko vyhrálo nad Bohemians 1905 2:1. Po gólech Doška a Jakuba Rady během minuty byl nešťastníkem kapitán domácích Josef Jindřišek, který neproměnil penaltu. Synot liga má nového krále tabulky střelců Libora Doška, který měl i další příležitost ke vstřelení branky. Tři body Slovácku zajistil premiérovým ligovým gólem Tomáš Břečka. Sérii bez ligového vítězství si "klokani" prodloužili na šest zápasů a podzimní část nejvyšší soutěže tak zakončí jen s dvoubodovým náskokem od sestupového pásma. Naopak hosté poskočili na sedmé místo.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/293976-nepromenena-penalta-a-jedenacta-trefa-doska-slovacko-veze-vyhru-z-dolicku/)

Baník Ostrava - Slavia 0:0

Bezbrankovou remízou skončil duel 16. kola mezi Slavií a Baníkem Ostrava. Pražané tak nenaplnili ultimátum klubového vedení, když v šesti závěrečných zápasech měli nasbírat aspoň devět bodů, získali však jen osm a čekají je pokuty. 

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/293917-slaviste-nevyhrali-v-ostrave-a-budou-platit-pokuty/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Baník Ostrava - Slavia

České Budejovice - Teplice 2:0

Osm zápasů, žádná výhra a pouze čtyři remízy. To je bilance fotbalistů Teplic na venkovních hřištích. Severočeši nedokázali vyhrát ani v Českých Budějovicích, kterým podlehli 0:2. Dynamo se díky zisku tří bodů posunulo z patnáctého místa mimo sestupové příčky na jedenáctou pozici.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/293893-teplicke-trapeni-venku-pokracuje-z-budejovic-odjely-bez-bodu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Teplice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články