Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Momenty 14. kola: Úroda kiksů aneb fotbalisté přihrávali na branky soupeřů

Praha – 14. kolo Synot ligy nepřineslo jen porážky a výhry, ale také řadu zajímavých situací a krásných momentů. Hned dvakrát se střelci mohli radovat z branky po asistenci svých soupeřů a gól v podstatě daroval protivníkovi i brankář Dukly Filip Rada. Pěknou gólovou akcí se blýskli fotbalisté Jihlavy proti vedoucí Plzni. Podívejte se na vybrané momenty Synot ligy, které vám mohly uniknout.

Brankář Dukly Filip Rada
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Příbram byla v Teplicích lepším týmem, vytvářela si šance a měla tlak, gól ale ne a ne přijít, a tak soupeři nakonec museli vypomoci Tepličtí. Do pokutového území Severočechů se snášel centr, který sice nalezl jen nohu teplického obránce Tomáše Vondráška, ten ovšem místo aby míč odkopl míč pryč, elegantně přeloboval svého spoluhráče a neomylně našel před brankou volného Jakuba Řezníčka. Útočník Příbrami nabízenou šancí už nepohrdl.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 14. kola: Vondrášek namazal soupeři na gól

S asistencemi na branky soupeřů se ve 14. kole roztrhl pytel. Podobně jako Vondrášek si vedl i Luboš Kalouda ze Slovácka v utkání se Spartou. Do pokutového území týmu z Uhreského Hradiště se probíjel Konaté, neodhodlal se však ani ke střele ani k přihrávce. Situaci pro Spartu tak nakonec zachránil Kalouda, který ve snaze zastavit sparťanského záložníka ukopl míč tak nešťastně, že přihrál v ofsajdové pozici stojícímu Dočkalovi, jenž nezaváhal a poslal Spartu do vedení.   

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 14. kola: Nešťastník Kalouda asistoval u Dočkalovy branky

Slabou chvilku si vybral i brankář Dukly Filip Rada v malém pražském derby se Slavií. Boudjemův centr se mu snášel přímo do náruče, brankář ale zazmatkoval, míč mu proklouzl mezi dlaněmi a přistál přímo před Milanem Škodou, který ho s díky napálil do prázdné branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 14. kola: Brankář Rada nepodržel ani míč, ani Duklu

Z remízy Hradce Králové s Libercem nemělo radost ani jedno mužstvo. Oba celky se topí u konce tabulky a nutně potřebovaly zvítězit. Jak se ale říká, každý bod se počítá a Liberec může děkovat za alespoň nějaký bodový zisk svému brankáři Ondřeji Kolářovi, který několika skvělými zákroky udržel nerozhodný stav.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 14. kola: Brankář Kolář zachránil Liberci remízu

Jihlava pod trenérem Romanem Kučerou jede na vítězné vlně. V posledních pěti kolech uhrála 13 bodů a naposledy si vyšlápla na vedoucí Plzeň. Krásným gólem se na vítězství podílel i bosenský útočník Muris Mešanovič.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 14. kola: Mešanovič zakončil krásnou akci Jihlavy proti Plzni

Chvíli po svém gólu Plzni byl opět středem pozornosti Mešanovič, tentokrát si však ovací publika neužil. Naopak. Naprosto selhal ve vyložené šanci, když z metru přestřelil prázdnou branku Viktorie, a raději schoval hlavu do dlaní.

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 14. kola: Mešanovič přestřelil zblízka prázdnou branku

SOUHRN 14. KOLA SYNOT LIGY, VŠECHNY SESTŘIHY A ODKAZY NA REPORTÁŽE Z JEDNOTLIVÝCH UTKÁNÍ NALEZNETE ZDE (//sport/fotbal/291838-plzen-padla-v-jihlave-sparta-se-ji-priblizila-po-vyhre-na-slovacku/).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články