Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Baníkovci slaví vítězství, klub fanouškům ustoupil

Ostrava – Ostravští fotbaloví ultras se vrátí na domácí zápasy Baníku. Vedení klubu i na jejich nátlak ustoupilo od vyžadování rodného čísla při vstupu na Bazaly a vrátilo se k prodeji lístků před utkáním přímo v pokladnách stadionu, čímž pominuly dva stěžejní důvody, kvůli kterým aktivně fandící příznivci odmítali navštěvovat domácí zápasy Ostravy.

Baník zhruba po třech měsících vzdal svou snahu a adresný ticketing nyní začne řídit pouze na základě doporučení fotbalové asociace, která vyžaduje jméno, příjmení a datum narození. K nim si klub z vlastní iniciativy doposud nárokoval i odevzdání rodného čísla.

Do normálu se vrací režim předprodeje lístků, které od této sezony při domácích utkání Baníku nebyly dvě hodiny před zápasem na Bazalech k dostání. "Na Bazalech budou v den utkání otevřeny tři pokladny, kde bude možné si koupit vstupenku na občanský či jiný identifikační průkaz v den utkání až do konce prvního poločasu," uvedl mluvčí klubu Jaroslav Baďura.

Nesrozumitelný a složitý prodej vstupenek spojený s bojkotem ultras vzal v úvodu sezony Baníku několik tisíc diváků. První zápas s Teplicemi vidělo jen 3 811 diváků, což byla druhá nejnižší návštěva na prvním domácím utkání Baníku v sezoně za posledních 39 let.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články