Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Sparta představila nové "pražské" dresy

Praha – Po Plzni představila nové dresy i pražská Sparta. Zatímco tradičně rudá domácí varianta se prakticky nezměnila, novotou září venkovní sada Letenských. Ta je vyvedená ve žluté, která by měla odpovídat barvě ve znaku města Prahy. Detaily dresu jsou v klasické sparťanské rudé. Poprvé v novém dresu nastoupí úřadující vítěz ligy i poháru už v pátek na Letné v Superpoháru proti Viktorii Plzeň. Přímý přenos Superpoháru můžete sledovat v pátek od 17:30 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparťané mají novou venkovní sadu dresů

Kombinace žlutého dresu, jehož barva je inspirována zdivem na pražském erbu, s rudými trenkami a stulpnami připomíná dresy pražské Dukly, Sparťané ten dojem ale nemají. "Nás spíš napadl Arsenal, který nedávno hrál v podstatě v totožné kombinaci," uvedl záložník Bořek Dočkal.

Představení sparťanských dresů provázela slavnostní akce a jako patroni nových trikotů byli vybráni někdejší reprezentant Václav Mašek a převor břevnovského kláštera Prokop Siostrzonek. "Sportovci i my, co žijeme v klášterech, máme hodně společného. Všichni nosíme dresy a máme také svoje chrámy," uvedl Siostrzonek. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články