Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hříšník Vorel dostal za faul na Škutku čtyřzápasovou stopku

Praha - Fotbalová disciplinární komise potrestala Jana Vorla zákazem činnosti na čtyři soutěžní utkání. Obránce Dukly pyká za červenou kartu, kterou dostal ve 4. ligovém kole proti Slavii za ostrý faul na Dávida Škutku. Jen o zápas menší trest obdržel jihlavský obránce Milan Kopic.

Vorel šel v závěru zápasu na polovině hřiště oběma nohama do skluzu proti slovenskému útočníkovi Škutkovi. Jen se štěstím ho plně nezasáhl a nezpůsobil mu podobně vážné zranění jako na jaře tehdejší hráč Sparty Léonard Kweuke mladoboleslavskému obránci Radku Dosoudilovi. Ten má vážně zlomenou nohu. Kweuke dostal od disciplinární komise trest na 12 zápasů a z ligy nakonec odešel do Turecka.

Za surovou hru piká i Kopic, který zezadu fauloval libereckého Josefa Šurala a dostal proto trest na tři zápasy. Dvě utkání si pak nezahraje olomoucký Adam Varadi, který viděl červenou kartu v duelu s Teplicemi.

Tento duel bude mít navíc disciplinární dohru i kvůli chování fanoušků. Teplický Jan Krob byl totiž na Andrově stadionu pokropen nápoji domácích fanoušků, proto komise zahájila řízení se Sigmou kvůli porušení povinností pořadatelské služby.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články