Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Slavia shání obránce. Testuje Estonce Kiidrona, oslovila i Rajnocha

Praha – Především posilu do obrany shání fotbalová Slavia před startem nové sezony Gambrinus ligy. Klíčový stoper Martin Dobrotka je zraněný a první podzimní kola jistě nestihne. Pražané proto už od závěru minulého týdne testuji Jiřího Krejčího, který skončil v Maďarsku, nyní se k němu připojil i obránce Kaarel Kiidron z druholigové Viktorie Žižkov. Červenobílí jednají i o příchodu záložníka Vojtěcha Štěpána, který naposledy působil v Hradci Králové. 

Kaarel Kiidron v dresu Viktorie Žižkov
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třiadvacetiletý Estonec Kiidron působil od loňského roku v nyní druholigovém Žižkově, v nejvyšší soutěži za Viktorii odehrál deset zápasů. Pražané hovořili také s bývalým reprezentantem Janem Rajnochem, jemuž vypršela smlouva v tureckém Sivassporu, ten ale zatím preferuje zahraniční nabídky.

"Mluvil jsem s trenérem Petroušem, probrali jsme určité možnosti, ale moji prioritou je zůstat v zahraničí. Ať už v Turecku, nebo jinde. Myslím si, že ještě nejsem ve věku, abych se vracel domů," uvedl pro iDNES.cz Rajnoch, který ale návrat do české ligy nevyloučil. "Když v cizině nic neseženu, tak budu rád, že budu moci vůbec někde hrát. Třeba i doma," dodal jednatřicetiletý Rajnoch.

Slavii by mohl posílit také záložník Vojtěch Štěpán, který od roku 2010 působil v Hradci Králové. Osmadvacetiletý fotbalista měl původně namířeno do Mladé Boleslavi, z angažmá ale nakonec nečekaně sešlo. Klub z města automobilů již Štěpána nezařadil na soupisku pro nadcházející podzimní část první ligy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články