Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Ostravský Baník začal přípravu bez posil

Orlová - Takřka beze změn v kádru dnes fotbalisté Ostravy zahájili zimní přípravu. Jediným nováčkem v týmu byl záložník Milan Ferenčík, který se na Bazaly vrátil z hostování v Banské Bystrici. Mužstvo by naopak mohl opustit Ján Greguš, o kterého prý má zájem Bolton.

Baník Ostrava začal přípravu na ligu
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

První trénink na umělé trávě v Orlové absolvovalo 20 hráčů a dva brankáři. Přípravu s mužstvem začal i slovenský středopolař Ján Greguš, o kterého se zajímá anglický Bolton. "Baník zájem Boltonu o tohoto hráče eviduje, ale jak to probíhá, je spíše otázka na vedení klubu," řekl kouč Martin Pulpit. Greguš si zájem účastníka druhé anglické ligy vysloužil v úvodu prosince během krátké zkoušky, kterou na ostrovech absolvoval.

Z podzimního kádru Ostravy už odešli Tomáš Vrťo a Ebus Onuchukwu, jimž skončily smlouvy a klub neměl zájem o jejich prodloužení. Do přípravy se nezapojil ani brankář Antonín Buček, který má od vedení Baníku volnou ruku při výběru nového angažmá.

Baník bude celý leden trénovat především na umělé trávě v Orlové a bude poprvé v historii startovat v zimní Tipsport lize v Karviné. Tam sehraje první zápas ve středu proti domácímu celku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články