Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Ve Spartě Hušbauera nechtěli, teď táhne za titulem Slavii

Praha - V posledních týdnech se z fotbalové Slávie stal možná hlavní favorit na ligový titul. Jednou z opor základní sestavy červenobílých je také záložník Josef Hušbauer. Hráč, který ještě před rokem oblékal dres největšího rivala - Sparty. Celý rozhovor s Josefem Hušbauerem a další zajímavosti před 20. kolem první ligy přinese Studio fotbal Extra. Premiéru sledujte ve čtvrtek 9. března od 20:05 na ČT sport.

Je nám líto, video expirovalo.
SF extra: Hušbauer může vyhrát titul s oběma pražskými S

Je to už víc než rok, co Josef Hušbauer vyměnil Spartu za Slavii. Na Letné nepotřebný hráč se v Edenu stal důležitou postavou základní sestavy. "Bylo mi šestadvacet, chtěl jsem hrát a chtěl jsem někam, kde by se hrálo vysoko v tabulce, a to byla v tu chvíli Slavia," vrací se k přestupu Hušbauer.

Po titulu se Spartou se před Hušbauerem rýsuje ligový triumf i v dresu Slavie. Stal by se tak teprve osmým hráčem, který má titul s oběma pražskými S. "Samozřejmě by to byl velký úspěch. A bylo by to příjemné i z toho pohledu, že jsem odcházel jako nepotřebný a pak bych vyhrál titul," uvažuje Hušbauer.

Hušbauer ví, že díky Slavii zažehnal úpadek své kariéry, a tak není divu, že odchovanec Sparty si svůj pobyt v Edenu užívá. "Mohlo se stát, že bych tady vydržel třeba jen půl roku. Že bych nehrál ani tady nebo mě třeba nepřijali fanoušci. Samozřejmě, že tyhle myšlenky jsem měl, ale jsem rád, že to zatím dopadlo dobře," dodává Hušbauer.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články