Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Osobnosti pogratulovaly Brankám, bodům, vteřinám ke kulatému výročí

Šedesátiletou historií se pyšní pořad Branky, body, vteřiny. Za dobu své existence si získal velkou oblibu u řady sportovních fanoušků. Sledovali jej a pochopitelně sledují i samotní sportovci. Ve vzpomínkovém ohlédnutí "Branky Body Vteřiny 60 let" se ke kladnému vztahu k BBV vyznaly nejen hvězdy tuzemské sportovní scény, ale i osobnosti ze světa kultury.

Branky, body, vteřiny slaví 60 let
zdroj: ČT24

Dominik Hašek se jako kluk každý víkend těšil na to, až bude moci zasednout k televizní obrazovce a podívat se na 'Branky'. "Doufal jsem, že tam budou šoty z fotbalu, z hokeje. A když se tam objevilo něco ze světa, tak to byl pro mě úplný svátek," zavzpomínal hrdina z Nagana.

"Vybaví se mi super pořad. Mám ráda jeho moderátory," uvedla na adresu Branek, bodů, vteřin trojnásobná olympijská vítězka Martina Sáblíková, která na pořadu oceňuje, že se věnuje sportovním výkonům a ne bulvárním věcem.

Odmala je pravidelným divákem BBV moderátor Událostí Jakub Železný. "Je to moje oblíbená relace. Upřímně řečeno, tak trochu skrytě jsem duší 'sporťák'," přiznal Železný.

Generální ředitel České televize Petr Dvořák o BBV: "Je to pořad, který spojuje tři ingredience. Skvělý kolektiv, geniální název a znělku, kterou, když mě probudíte, dokážu vždy zazpívat."

Mezi členy Redakce sportu ČT má řadu přátel herec Ondřej Vetchý. "Branky, body, vteřiny miluju. Děkuju vám za ně a budu vaším věrným divákem, co budu živ," vzkázal Vetchý.

Zajímavý postřeh směrem k důležitosti 'Branek' přidal též Marek Eben. "Branky, body, vteřiny jsou takový barometr toho, jak si stojí akcie muže v rámci rodiny. Jsou poslední baštou defenzivy, kterou ten muž má a která nesmí nikdy padnout. Je potřeba za každou cenu udržet těchto osm minut," zdůraznil Eben.

Je nám líto, video expirovalo.
Ivan Trojan: BBV jsou nedílnou součástí mého života
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články