Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

ČT odvysílá fotbalovou baráž Černá Hora - Česko

Praha – Česká televize zakoupila po komplikovaných jednáních vysílací práva k fotbalovému utkání roku – odvetě barážového dvojzápasu Černá Hora – Česko o postup na fotbalové Euro 2012. Utkání odvysílá ČT4 a sportživě.cz v úterý 15. listopadu ve 20:15 hodin.

Zápas, v němž se rozhodne o tom, zda čeští fotbalisté postoupí do závěrečných bojů fotbalového Eura 2012, uvidí čeští diváci na ČT4. ČT se podařilo získat vysílací práva po obtížném vyjednávání a dlouho bylo velmi nejisté, jestli k dohodě dojde.

"Jsem rád, že se nám podařilo vyjednat získání vysílacích práv za podmínek, které jsou pro nás akceptovatelné,"zhodnotil dobrou zprávu pro české fotbalové fanoušky výkonný ředitel ČT4 Jiří Ponikelský.

Baráž o postup na fotbalové Euro 2012, které se bude konat v Polsku a na Ukrajině, odvysílá ČT4 a web sportživě.cz v pátek 11. listopadu a odvetu v úterý 15. listopadu. Česká republika od svého vzniku v roce 1993 vždy do závěrečného turnaje postoupila. V roce 1996 získala v Anglii dokonce stříbrné medaile a v roce 2004 v Portugalsku bronz.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články