Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Na stadionu Slovácka vyměňují kvůli juniorskému Euru trávník

Uherské Hradiště - Na fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti je v plném proudu výměna travnaté plochy. Rekonstrukce potrvá jen měsíc, aby se v červnu mohla na stadionu odehrát tři utkání mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Výměna hrací plochy začala hned po sobotním utkání Slovácka s Českými Budějovicemi. Součástí rekonstrukce je i výměna podloží, vyhřívacího a zavlažovacího systému. Souběžně se ještě dokončují poslední úpravy zázemí stadionu. Už 25. dubna na nové hrací ploše odehraje Slovácko prvoligový duel s Libercem.

Dosavadní hrací plocha byla položena před dvanácti lety. "Patřila k nejstarším a také kvalitou k nejhorším v lize. Chyběly nám finanční prostředky, abychom k výměně přistoupili už loni v létě nebo po skončení podzimní části ligy. Proto jsme se po dohodě s dodavatelem rozhodli k tomuto nestandardnímu termínu uprostřed soutěže. Plochu jsme chtěli v každém případě vyměnit," řekl ředitel klubu Vladimír Krejčí.

Je nám líto, video expirovalo.
Na stadionu Slovácka začala rekonstrukce trávníku

V Uherském Hradišti se v rámci ME hráčů do 21 let odehrají tři utkání skupiny B: 18. června Anglie - Portugalsko, 21. června Itálie - Portugalsko a 24. června Portugalsko - Švédsko. Pokud do semifinále postoupí Anglie, bude Uherské Hradiště ještě 28. června dějištěm duelu třetích týmů ze skupin o postup na olympijský turnaj v Riu de Janeiro. Anglie nemůže postoupit, protože na OH mohou startovat sportovci jen pod hlavičkou Velké Británie.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články