Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Praha hostila první závod Českého poháru horských kol

Praha - V pražských Řepích se jel první závod Českého poháru v cross country na horských kolech. Při absenci dvou jistých účastníků olympijských her - Jaroslava Kulhavého a Ondřeje Cinka, se v seriálu bojuje především o třetí místo do Ria.

Je nám líto, video expirovalo.
V Praze se jel první závod Českého poháru v cross country na horských kolech

O Rio bojují především tři Janové - Škarnitzl, Nesvadba a Vastl, kteří se hned po startu usadili na čele startovního pole. V polovině závodu už vpředu zbyli pouze Vastl a Škarnitzl. Vastla nakonec z boje o vítězství vyřadil spadlý řetěz.  V cíli se jako první radoval Jan Šakrnitzl, za ním dojel Jan Vastl a třetí příčku obsadil Jan Nesvadba. 

Podle vítěze závodu Jana Škarnitzla bude boj o olympiádu ještě hodně vyrovnaný. "Vypadá to, že jsme na tom výkonnostně hodně podobně, že to bude boj do posledního závodu." řekl Škarnitzl.

Výsledky Českého poháru v cross country horských kol v Praze:

 Muži: 1. Škarnitzl (Sram Mitas Trek) 1:30:52,3, 2. Vastl (Bianchi Countervail) -4,9, 3. Nesvadba -24,8, 4. Paprstka (oba Expres CZ-Merida Team Kolín) -41,3, 5. Ulman (Česká spořitelna-Accolade) -1:00,9, 6. Konwa (Pol.) -1:17,7.

Ženy: 1. Czeczinkarová (Sram Mitas Trek) 1:23:07,8, 2. Štěpánová (Kona Cycling Point) -52,4, 3. Škarnitzlová (Česká spořitelna-Accolade) -1:49,7, 4. Keseg Števková (SR) -2:29,7, 5. Havlíková (KC Kooperativa Jablonec n/N) -2:40,7, 6. Heiglová (Rak.) -3:20,0.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články