Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Reprezentace se vrátila z Richmondu spokojená, i když se cíle nesplnily

Richmond (USA) - Do Richmondu jela česká reprezentace v silném složení a s velkými ambicemi. Nakonec se naděje naplnily pouze v časovkách, v silničním závodu byl nejlepší Karel Hník na 41. místě. I tak se reprezentanti vrátili z Richmondu spokojení.

Je nám líto, video expirovalo.
Cyklisté se vrátili z MS spokojení

Cyklisty čekal z Richmondu více než osmihodinový let, ale přesto dorazili před novináře v dobré náladě. Více než výsledek v hromadném závodě mužů uspokojilo trenéra reprezentace Tomáše Konečného týmové pojetí. "Kluci odevzdali pro Zdeňka (Štybara) všechno, byla trochu škoda, že to v závěru nevyšlo. Jsem spokojený s tím, co předvedli," uvedl Konečný.

Vedle Zdeňka Štybara měli vést české barvy Roman Kreuziger, který však své ambice pro Štybara obětoval, a Petr Vakoč. Třiadvacetiletého mistra republiky však potkala smůla - padesát kilometrů před cílem upadl, musel měnit kolo a závod nedojel. "Tři čtvrtě okruhu jsem se snažil dostat zpět do skupiny, ale ta ztráta už byla velká a nepovedlo se mi to. Dvě kola před cílem nás pak odstavili," zhodnotil Vakoč.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články