Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Hejnová se těší do Pekingu. Jakákoli medaile bude super, hlásí

Praha - Zuzana Hejnová bude na blížícím se mistrovství světa v atletice v Pekingu obhajovat zlato z minulého šampionátu. Po dlouhém trápení se zraněním se včas vrátila mezi elitu a vyhrála poslední tři závody Diamantové ligy. V Číně by podle svých slov byla ráda za jakoukoli medaili.

Je nám líto, video expirovalo.
Hejnová se těší do Pekingu na MS v atletice

V roce 2013 byla Hejnová na vrcholu, když vyhrála všechny závody, do kterých nastoupila včetně mistrovství světa. O půl roku později přišla zlomenina zánártní kůstky, neúspěšný pokus o návrat a předčasný konec sezóny. Z nepříjemného období se překážkářka poučila. "Víc na sebe dbám a tréninky tomu odpovídají. Věřím tomu, že všechno zlé je pro něco dobré," říká Hejnová.

Po zimním nevydařeném experimentu s osmistovkou v hale se v letošní letní sezóně už na své trati zase měří s nejlepšími. "Teď mne nic nebolí, což je hlavní, protože můžu trénovat a podle toho vypadají závody," dodává.

V létě obhájkyně zlata vyhrála tři závody Diamantové ligy v řadě a další vítězství by ráda přidala na šampionátu v Pekingu. "Neříkám, že si jedu pro zlato a nic jiného neberu, ale jakákoli medaile bude super."

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články